<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A miniszterelnök még hétfőn jelentette be, hogy a reptér megvásárlásáról csak a választások után lehet döntés.

A hvg a Világgazdaság cikkére hivatkozva azt írja, hogy a Budapest Airport részvényesei abban egyeztek meg, hogy leállítják a cég átvilágítását, ugyanakkor folytatják a párbeszédet a kormánnyal.

(Forrás: Pixabay)(Forrás: Pixabay)

Az AviAlliance GmbH-tól szóvivője azt is elmondta a lapnak, hogy a társaság hosszú távon elkötelezett befektető, amelynek a Budapest Airport, illetve a régió tartós fejlesztése áll érdekében.

Ahogy arról korábbi cikkünkben is írtunk, a miniszterelnök a V4+Franciaország csúcstalálkozó után a ferihegy reptér visszavásárlásával kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy egyelőre úgy látja, hogy ezt az üzletet a választások előtt semmiképpen nem ésszerű nyélbe ütni tekintettel a magas inflációra és a nemzetközi pénzügyi helyzet bizonytalanságára.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.