3p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A munkakeresés is - hasonlóan az élet más területeihez - a nyomtatott prospektusok böngészése helyett áttevődött az online térbe. Rengeteg keresőportál megtalálható a neten, most az egyik legismertebb oldal legújabb ajánlatai közül szemezgettünk.

Kereskedelmi koordinátor

Elsőre nehéz lehet elképzelni, mit is csinál egy kereskedelmi koordinátor, ezért a BudapestAllas álláskereső portál, a budapestallas.hu legfrissebb ajánlatai közül vegyük górcső alá elsőként ezt a tevékenységet. 

A kereskedelmi koordinátor feladata, hogy az adott céggel együttműködő partnerek számát bővítse. Ezt úgy éri el, hogy feltérképezi és elemzi a piaci helyzetet és a fogyasztói igényeket, és ennek megfelelően helyi értékesítési szervezetet állít fel, amelyet a későbbiekben igazgat is. 

A feladat elvégzéséhez szükséges a főiskolai vagy az egyetemi végzettség megléte, minimum két éves értékesítési és üzletfejlesztési tapasztalat. Előny a műszaki irányultság és a proaktív, problémamegoldó képesség. 

Eladó - pénztáros állás

Háztartási felszereléseket forgalmazó üzletbe keresnek azonnali kezdéssel eladó munkatársakat, akik betanulást követően a pénztárgépeket is kezelni fogják. A munkarend változó, a hat illetve nyolc órás közül lehet választani. Külön előnye ennek a munkának, hogy lehet jelentkezni pályakezdőként, de akár nyugdíjasoknak is, illetve a munkaerőpiacra részmunkaidőben visszatérni kívánó kismamáknak is tökéletes opció lehet. A kereskedelemben szerzett tapasztalat előnyt jelent, de nem feltétel. 

A munkakör ellátójának a feladata elsődlegesen a bolt mindennapjaiban való részvétel, az áruválaszték megismerése, a vevőkkel való foglalatoskodás. Kellő betanulási idő után a raktározási feladatok ellátása és a pénztárgép kezelése is a belépő kollégára lesz bízva. 

Mindezekért cserébe utazási költségtéritést, tizenharmadik havi munkabért és a bolti tervteljesítés esetén tizennegyedik havi munkabért is biztosítanak.

Egészségügyi asszisztens

Ezt a végzettséget vagy OKJ jellegű képzéssel vagy egészségügyi szakiskola elvégzésével szerezhetjük meg. Számos helyen elhelyezkedhetünk vele, például plazmaferezis központokban. A plazmaferezis eljárás során, az emberi vérből kiszűrik a vérplazmát, amely többféle gyógyszer vagy gyógyítási eljárás alapanyagául szolgál. 

A plazmaközpontok asszisztensei végzik el ezt a beavatkozást, kezelik a vérplazma levételéhez szükséges gépeket, ellátják a plazmaadáshoz kapcsolódó adminisztrációs feladatokat. 

Mivel a vérplazma egy nagyon kényes anyag, ezért az új csatlakozó számára elengedhetetlen a helyi egészségügyi protokollok betartása. Jelentkezni precíz, pontos vénaszúrási tudással lehet. 

Az elvégzett munkát versenyképes fizetéssel, béren kívüli juttatásokkal, motivációs rendszerrel honorálják.

Az imént felsorolt három példa ízelítőként és kedvcsinálóként szolgál. Az oldalon többféle módon lehet szűrni és keresni a munkaajánlatok között annak érdekében, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelőt.  

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!