1p

Utódja Prof. Dr. Vizi E. Szilveszter lesz.

Bogsch Erik 2024. március 1. napi hatállyal lemondott a Richter Gedeon Nyrt. igazgatóságában betöltött elnöki tisztségéről, igazgatósági tagsága megtartása mellett - tette közzé a Budapesti Értéktőzsde honlapján a gyógyszergyártó cég.

Az igazgatóság a lemondást 2024. február 26-i ülésén elfogadta.

Bogsch Erik marad az igazgatóságban. Fotó: MTI/Máthé Zoltán
Bogsch Erik marad az igazgatóságban. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Bogsch Eriknek a társaság iránti elkötelezettsége és annak eredményeihez való kimagasló hozzájárulása elismeréseként az igazgatóság a „Richter Gedeon Nyrt. Örökös Tiszteletbeli Elnöke” címet adományozta.

A társaság elhatározta, hogy 2024-ben „Bogsch Erik Gyógyszerkutatási Alapítvány” néven új alapítványt hoz létre és azonos névvel díjat alapít.

A Richter igazgatósága a 2024. február 26-i ülésén Prof. Dr. Vizi E. Szilveszter igazgatósági tagot választotta meg az igazgatóság elnökévé, valamint Dr. Pintérné dr. Hardy Ilona igazgatósági tagot választotta meg az igazgatóság helyettes elnökévé 2024. március 1. napi hatállyal kezdődően a társaság 2027. évi éves rendes közgyűlésig terjedő határozott időtartamra.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!