<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Hullik a hajad? Ez sajnos időnként mindenkivel előfordul. Gondot akkor jelent, amikor hajmosás után vagy fésülködés közben szembesülsz nagyobb mértékű hajvesztéssel. 

A rendellenes hajhullást az előbb felsoroltakon túl okozhatja hormonális probléma, klimax vagy a fejbőr betegsége is. Nem érdemes megbízhatatlan és felületes gyógymódokkal kísérletezni, a baj annál gyorsabban orvosolható, minél előbb szakemberhez fordulsz.

Mi a kóros hajhullás?

Kóros hajhullásnak nevezzük azt, amikor a fésülködés után hajcsomók maradnak a kezedben. Ez a helyzet eleinte csak frusztráló, majd idővel a haj ritkulása már az önbizalomra is rossz hatással lehet. De miért takargatnád a problémát? Az Aesthetica Orvosi Központ lézeres kezelése után visszatér az önbecsülésed, és elfelejted az aggodalmat. 

A lézeres kezelés sikerrel alkalmazható a fejbőr és haj betegségeinek megszüntetésére. Az androgén alopécia, más néven a férfias típusú hajhullás genetikai eredetű állapot. A férfiaknál egészen fiatalon elkezdődő kopaszodás sajnos nőknél is jelentkezhet, náluk a választéknál, fejtető környékén ritkul a haj. 

A foltos hajhullás, azaz az alopecia areata következtében kopasz foltok jelennek meg a fejbőrön. A telogén effluvium esetében a hajhullás a hajszálak meggyengülését is magával hozza, a haj kezelhetetlen, töredező és ritkás lesz. 

Az Aesthetica Orvosi Központ szakemberei ezeknek a betegségeknek a kiküszöbölésére alkották meg komplex hajgyógyászati terápiájukat az innovatív lézertechnológia segítségét igénybevéve. A ResurFix lézeres kezelés egy egyedülállóan eredményes, hat-tíz alkalmas kezeléssorozat.

Hogyan segít a lézeres hajhulláskezelés?

Az Aesthetica Orvosi Központ szakemberei személyre szabott kezelési tervet készítenek számodra, ami garantálja a gyors és kockázatmentes kimenetelt. 

  • Az hajhulláscsökkentő és hajstimulációs protokoll a problémák okaira keres és világít rá, majd megszünteti azokat. 
  • Hosszú távú és tartós megoldást jelent, a kezelés befejezése után elegendő évente három alkalommal megismételni azt.
  • A ResurFix kezeléssel a hajhagymát tápláló ereket stimulálják, javítvák a hajhagymák oxigénellátását és tápanyag ellátását, valamint tisztítják az eltömődött tüszőket.
  • A stimulálás gyors és látványos eredményeket hoz akár már a harmadik kezelés után. A végső állapot: erős, dús és gyönyörű haj.

A lézeres hajhulláskezelés első lépései

A díjmentes első konzultáción a hajgyógyászod megvizsgálja a haj hosszát, struktúráját, valamint a hajhagymák állapotára is fényt derít. Szükség van vérvételre is. Ezután valószínűsíti a probléma gyökerét, és egyénre szabott kezelési tervet dolgoz ki számodra. A helyes hajápolási rutin és táplálékkiegészítők kijelölése után kezdődik a lézeres kezelés. 

A sikert mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy Prieston Noémi is az Aesthetica Orvosi Központ hajgyógyászaihoz fordult segítségért. Amennyiben számodra is gond a hajvesztés, kérj konzultációs időpontot!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.