<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

A Budapesti Értéktőzsde honlapján jelent meg a tájékoztatás.

A Budapesti Értéktőzsde honlapján közzétett tájékoztatás szerint kedden megtörtént a zárása a Vodafone megvásárlásának. A 4iG leányvállalata, az Antenna Hungária Zrt. a magyar állammal közösen még 2023. január 8-án kötött végleges adásvételi szerződést a Vodafone Europe BV-vel a Vodafone Magyarország Zrt. százszázalékos részvénycsomagjának megvásárlására. 

Ennek eredményeként az Antenna Hungária Zrt. a Vodafone 51 százalékos tulajdonosává vált, a magyar állam tulajdonrésze 49 százalék lett.

A 4iG lapunkhoz eljuttatott közleménye szerint a tranzakció kapcsán közzétett cégérték 660 milliárd forint. A 4iG és a Vodafone egyesítésével létrejövő vállalatcsoport pedig egy új korszakot nyit a hazai távközlésben. A tulajdonosváltás az ügyfeleket nem érinti. A Vodafone szolgáltatásait mind a lakossági, mind az üzleti ügyfelek a továbbiakban is változatlan formában vehetik igénybe.