1p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Budapesti Értéktőzsde honlapján jelent meg a tájékoztatás.

A Budapesti Értéktőzsde honlapján közzétett tájékoztatás szerint kedden megtörtént a zárása a Vodafone megvásárlásának. A 4iG leányvállalata, az Antenna Hungária Zrt. a magyar állammal közösen még 2023. január 8-án kötött végleges adásvételi szerződést a Vodafone Europe BV-vel a Vodafone Magyarország Zrt. százszázalékos részvénycsomagjának megvásárlására. 

Ennek eredményeként az Antenna Hungária Zrt. a Vodafone 51 százalékos tulajdonosává vált, a magyar állam tulajdonrésze 49 százalék lett.

A 4iG lapunkhoz eljuttatott közleménye szerint a tranzakció kapcsán közzétett cégérték 660 milliárd forint. A 4iG és a Vodafone egyesítésével létrejövő vállalatcsoport pedig egy új korszakot nyit a hazai távközlésben. A tulajdonosváltás az ügyfeleket nem érinti. A Vodafone szolgáltatásait mind a lakossági, mind az üzleti ügyfelek a továbbiakban is változatlan formában vehetik igénybe.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!