1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Most egy NER-es balatoni hotelprojektnél nyitott üzletet.

Budapest után a Balaton déli partján nyitotta meg újabb üzletét nemrég az Odu Store. A babaholmikat kínáló cég Orbán Ráhel tulajdona, a második bolt pedig Szántódon, a Mövenpick BalaLand Resort és Family Parkban kapott helyet - széámolt be a 24. hu. Lapunk többször írt már a BalaLand beruházásról, ami Szepesi Richárd nagyválallkozóhoz és családjához köthető.

A portál úgy tudja, hogy a második bolt kínálata nem olyan széles, mint a budai Hegyvidék bevásárlóközpontban működőé. Az is különbség, hogy jóval kisebb médiafelhajtás kísérte a szántódi üzlet megnyitását, amit elsősorban az online közösségi felületeken hirdettek meg, szemben a budapesti egységgel, amit a média nyilvánossága előtt adtak át - tette hozzá a lap.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!