Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
PR

A telekommunikációs ajánlatokból már jól ismert konstrukció, hogy a havi díj bizonyos mértékig lebeszélhető. A bankszektor legnagyobb hazai fiókhálózatával rendelkező Takarékbank most egy új, teljesen „lebankolható” számlacsomagot állított össze kisvállalkozóknak. Az új konstrukcióban mindenki maga választhat négy tranzakciós csomag közül, amelyekhez előre meghatározott darabszámú, vagy volumenű terhelési tranzakciók tartoznak.

Majdnem minden szolgáltatónál találkozhatunk havi díjjal. A közművek esetében ezt rendelkezésre állási díjnak hívják, mások egyszerűen csak csomagdíjként tüntetik fel. Az emberek többsége már megszokta, de sokszor és sokakban felmerül, hogy jó lenne ezen az összegen faragni egy kicsit. Erre lehet jó megoldás a hűségidő, ami a hosszától függően - jellemzően 1-2 év - bizonyos mértékű kedvezményeket biztosít a megrendelőnek. A másik opció, mellyel leginkább a telekommunikációs szektor szokott élni, a lebeszélhetőség. Ebben az esetben a havi díj valamilyen mértékben beszámításra kerül a végösszegbe, azaz csökkenti a kifizetendő teljes díjat.

Nincs ez másképpen a bankszektorban sem. A díjak lefaragása és a minél jobb ügyfélélmény itt is kulcsfontosságú. Az ügyfelek igényeit meghallva a Takarékbank új vállalati számlacsomagot vezetett be. Az új, Lebankolható bankszámlacsomagban négy tranzakciós „al”csomag közül lehet választani, melyeknek fix havi számlavezetési díja van. Az egyes „al”csomagokhoz előre meghatározott darabszámú, vagy volumenű terhelési tranzakciók tartoznak, melyet az ügyfél teljes egészében „lebankolhat” oly módon, hogy ezen darabszám, vagy volumen tartományba eső tranzakciók után külön tranzakciós díj (átutalási-, átvezetési díj) nem kerül felszámításra. Az adott tranzakciós „al”csomagon belül az ügyfél dönthet arról, hogy abban a hónapban a díjkedvezményt a tranzakciós darabszám, vagy a volumen alapján vegye figyelembe a bank. A számlatulajdonos tehát kiválaszthatja a vállalkozásához, forgalmához leginkább illő változatot.

A csomagokban foglalt kedvezménnyel igénybe vehető tranzakciótípusok:

  • Eseti elektronikus forint átutalás bankon belül más ügyfél javára, és bankon kívül (más belföldi bankhoz);
  • Bankon belüli elektronikus forint átvezetés, a számlatulajdonos saját számlái között;
  • SEPA átutalás elektronikusan (A SEPA átutalás egy automatikus feldolgozású, euró devizanemű, elektronikusan kezdeményezett átutalási mód. Az átutalás időtartama 1 banki munkanap.)

A Takarékbank új vállalati számlacsomagjának előnye, hogy az ügyfél egy előre kalkulálható összeggel számolhat havonta, és menet közben már nem kell figyelnie a költségekre és nem kell pluszban fizetnie. Bankköltségét egy évre előre tudja tervezni, és nyugodt lehet, hogy a legoptimálisabb beállításban használja a bankszámláját.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelemfelkeltés, a megjelenített információk nem teljeskörűek. A számlacsomagok és a díjkedvezmény részletes feltételei: www.takarekbank.hu.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, Darvas Zsolt, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, cikkenként nagyjából 10 forintért, havonta és laponként 745 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 372 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.