<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mi lesz a forinttal? Tényleg lehet egyszámjegyű az infláció? Most már megkapjuk az EU-s pénzeket? Mekkora a baj az egészségügyben, oktatásban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Jaksity Györggyel- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Nagyon sok pénzt toltak a NOK-ba az ügyfelek az elmúlt egy évben.

Egy év telt el azóta, hogy a Nemzeti Otthonteremtő Közösség (NOK) megtartotta első kiválasztási eseményét – ami óta már lassan 50 család keresi álmai otthonát az új építésű lakások piacán. Ezzel a törvény adta előtakarékossági lehetőséggel élők 54,4%-a kevesebb, mint másfél év alatt szerezte meg a jogosultságát arra, hogy új lakáshoz jusson a NOK modelljében, áll a Rogán Antal-féle lakáslottó szerdai közleményében.

A NOK ügyfeleinek összes támogatott szerződéses értéke ma már meghaladja a 6,6 milliárd forintot. A lakáslottó eddigi tapasztalatai alapján a tényleges vásárlás több mint 11 milliárd forint értékben várható.

A Magyar Államkincstár már elkezdte utalni az állami támogatásokat, melyeket teljes egészében a beruházóknak folyósítanak. A lakásvásárlási közösség már jogosultságot szerzett tagjai idáig összesen mintegy 220 millió forintos állami támogatást használhatnak fel vásárlásuk pillanatában az általuk megvásárolni kívánt új lakásukra fordítható forrásaik mellé.

A mostanra megvásárolt (vagy vásárlás alatt álló lakások) között nagyságrendileg azonos arányban vannak a favorit 19,5 milliós támogatott szerződéses értékkel rendelkezők, a 4-5 millióval ill. a nagyságrendekkel nagyobb értékkel bíró ingatlanok.Jöjjön el a 2019-es év egyik legizgalmasabb KKV-eseményére! Több mint 50 előadó és panelbeszélgetés-résztvevő 5 szekcióban! Hogyan tudják kihasználni a magyar KKV-k a digitalizációban rejlő lehetőségeket, és miből tudják ezt finanszírozni? A geopolitikai kihívások, a Brexit és a kereskedelmi háború tükrében mi vár a magyar KKV-kra?
Néhány név az előadók közül: MAGYAR LEVENTE - Külgazdasági és Külügyminisztérium, miniszterhelyettes - JAKAB LÁSZLÓ - Innovációs és Technológiai Minisztérium, miniszteri főtanácsadó - FÁBIÁN GERGELY - Magyar Nemzeti Bank, igazgató - WOLF LÁSZLÓ - OTP Bank, vezérigazgató-helyettes - JELASITY RADOVAN - Erste Bank, vezérigazgató - BALOG ÁDÁM - MKB Bank, elnök-vezérigazgató - HEGEDÜS ÉVA - Gránit Bank, elnök-vezérigazgató - BÚZA ÉVA - Garantiqa, vezérigazgató - RASKÓ GYÖRGY - agrárközgazdász - SALGÓ ANDRÁS - BMW Group Magyarország - FERNBACH ZOLTÁN - Mercedes-Benz Hungária Kft., Hálózatfejlesztési és tréning igazgató - LAUFER TAMÁS - IVSZ, elnök
*/