2p

A gépi támogatással működő magánegészségügyi cég, a tőzsde honlapján jelentett be méretes pénzzuhatagot.

A Doktor24 Medicina Zártkörűen Működő Részvénytársaság arról tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a társaság jóváhagyta alaptőkéjének zártkörű tőkeemelés formájában történő megemelését- közölte a vállalat a Budapesti Értéktőzsde honlapján kiadott közlésben.

A tőkeemelést követően a társaság alaptőkéje 198.692.821,- forinttal mindösszesen 424.703.821,- forintra emelkedik.

A tőkeemelésben a társaság jelenlegi részvényesei mellett az Egészségügyi Befektetési Holding vesz részt, amely a tőkeemelés eredményeképpen a társaság törzsrészvényeinek 51,46%-ával fog rendelkezni.

A Doktor24 júniusban kiadott sajtóközleménye szerint, amiről itt írtunk, konszolidációs szinten megduplázták árbevételüket, a 6 milliárd forintból 2022-ben 12 milliárdot varázsoltak, s idei terveikben további, legalább 30 százalékos növekedést tűztek ki. A vállalatnál dolgozó összes orvos és szakdolgozó száma elérte az ezer főt. Ez a megnövelt kollektíva tette lehetővé, hogy az elvégzett műtétek száma 3 ezerről 10 ezerre nőtt az elmúlt két évben.

A cég fő profilja, hogy a technológia és a mesterséges inteligencia segítségével igyekszik diagnózist adni a felhasználóinak.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!