<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Az otthoni gyógyszerkészletnek köszönhetően szinte minden nap beveszünk valamilyen bogyót, hogy elnyomjuk a kellemetlen tüneteket. Érdemes tájékozódni a természetben előforduló, gyógyhatású anyagokkal kapcsolatban, hogy minél kevesebb kemikáliát vigyünk be a szervezetünkbe. A méhpempő egy olyan könnyen elérhető anyag, amely rendkívül jó hatással van az egészségünkre. 

Fontos az egészség megőrzése

Ha szervezetünk nem működik megfelelően, azt szinte azonnal észrevesszük. Ilyenkor jól jön egy kis extra támogatás, amelyhez a Bodó Méhészet méhpempője is nagyban hozzá tud járulni. A méhpempő kiváló hatással van az általános közérzetünkre, illetve javítja ellenálló képességünket, és könnyen úgy érezhetjük, hogy nő az energiaszintünk. 

Mindannyiunk célja a testi és lelki egyensúlyunk fenntartása. A hosszú és egészséges élet érdekében törekednünk kell a betegségmegelőzésre és minden olyan egészségmegőrző praktikára, amellyel jobb életminőségre tehetünk szert. Kerüljük hát a kártékony szokásokat, mint a dohányzás és az alkoholfogyasztás, de figyeljünk oda arra is, hogy táplálkozásunk a lehető legegészségesebb legyen a lehetőségeinkhez képest. 

Figyeljünk az adagolásra

Ha igazán látványos eredményt szeretnénk elérni a méhpempő által, akkor azt az arcbőrünkkel kezdjük. A kúraszerű alkalmazást követően a pozitív változásokat viszonylag hamar megtapasztalhatjuk. Külsőleg alkalmazva az anyag olyan regeneráló folyamatokat indít be, amellyel arcbőrünk visszanyeri fiatalságát. Stabilizálja a faggyútermelést, így a bőrirritáció mérséklődik és a pattanások száma csökken. 

A megfelelő hatás elérése érdekében fontos az adagolás. Lényeges, hogy napi 2-3 alkalommal megtisztított bőrfelületre felvigyük az anyagot, majd hagyjuk azt 10-15 percen keresztül száradni. Az érintett területen a javulás már 4-10 kezelés után érzékelhető lesz.

Méhpempő az örök fiatalság titka?

Ki ne gondolt volna már arra, hogy milyen jó lenne örökre fiatalnak maradni? Noha még nem találták meg az örök fiatalság titkát, a természetben bizony rálelhetünk arra az anyagra, amely segít megőrizni az energiánkat és ránctalan bőrünket. Az öregedés lassítása már nem lehetetlen, és az élettartam meghosszabbítása is megoldható a természet által. 

A méhpempő jellemző hatása, hogy segíti az ösztrogéntermelést, ami által a bőrünk finom és selymes, illetve rugalmas lesz. Lehetővé teszi a sejtek megújulását, ezáltal öregedésgátló és ránctalanító eredményre tehetünk szert. Pozitív tulajdonságai miatt a kozmetikai ipar széles körben használja. Rengeteg arcmaszk, szemkörnyékápoló és hajpakolás tartalmaz méhpempőt, azonban tiszta alkalmazását semmi nem helyettesítheti. A maximális hatás elérése érdekében mindenképpen kemikáliáktól mentes állapotban, a természetben természetesen előforduló anyagot használjunk.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.