<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Április 30-ával. 

A Mészáros Lőrinc érdekkörébe tartozó OPUS GLOBAL Nyrt. kedden azt közölte, hogy a BALATONTOURIST CAMPING Szolgáltató Kft., valamint a Balatontourist Füred Club Camping Szolgáltató Kft. – a Társaság érdekkörébe tartozó konszolidációba bevont – HUNGUEST Hotels Szállodaipari Zrt. által elhatározott egyesülésének napja a Veszprémi Törvényszék Cégbíróságának végzése értelmében - a korábbi tájékoztatásnak megfelelően - 2022. április 30.

Az egyesülés módja beolvadás, amelynek során a Balatontourist Füred, mint beolvadó társaság megszűnik, általános jogutódja az BALATONTOURIST CAMPING, amely változatlan formában működik tovább.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.