2018. május 17. 10:27

Könnyen lehet, hogy jó pár évet várnunk kell még arra, hogy a magyar fociválogatottat is Mészáros "turulos" mezeiben láthassuk.

Levédették Mészáros Lőrinc sportruházati márkájának nevét - számoltunk be mi is a fejleményről a hvg nyomán. A név annyira nagymagyar lett, hogy még a jaffázós korszakát töltő Vona Gábor sem találhatott volna ki nagymagyarabbat:

2rule.

Ejtsd: turul.

Az Index mindehhez hozzátette: nem titkolt cél, hogy a Puskás Akadémia mellett hamarosan a magyar nemzeti válogatott is "turulos" mezekben vívja csatáit.


Ki tudja, lehet, hogy a nagymagyaros márka talán tudat alatt harciasabbá teszi majd aranylábú fiainkat. Erre azonban még jó pár évet várnunk kell, mivel Mészárosék nem kapkodták magukat kellően gyorsan, így esélyük sem volt a zsíros üzlet megszerzésére. A Magyar Labdarúgó Szövetség ugyanis 2 milliárd forintos keretszerződést tervez kötni egy beszállítóval, aki az összes korosztályos válogatott, így a nemzeti tizenegy számára is leszállítja a mezeket.

Most a közbeszerzési hatóság adatbázisába felkerült összefoglaló tájékoztatás szerint a szerencsés nyertes az adidas Budapest lehet, akivel a következő 4 évre megkötheti a keretszerződést az MLSZ. Sőt, mivel egyedül ez a sportszergyártó vett részt az eljárásban, nincs szerződéskötési moratórium sem, akár már most is szignózva lehet a kontraktus.

A tájékoztatás szerint egyébként az adidas 45,2 százalékos árkedvezménnyel szállítja majd a felszereléseket az MLSZ válogatottjai részére.

Így egy jó ideig még biztos várnunk kell arra, hogy a nagymagyaros "turul" logóban feszítsenek a játékosok.