3p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

A szivarozás egy életforma, amely sajátos kellékeket igényel a füstölés maximális élvezetéhez, tudja ezt mindenki, aki egyszer ráérzett a dohány ízére a gondosan sodort dohányrudak által.

Bár összességében a dohányzás valamennyi válfaja hasonlít egymásra, sok dologban mégis különböznek. Egy szivar előkészítése, meggyújtása, elszívása, hamujának felfogása speciális kiegészítőket igényel, nem elég kivenni egy papírdobozból, meggyújtani egy gyufával, majd a kollégákkal az 5 perces szünetben a kávé mellett elszívni egy befőttesüvegbe hamuzva.

Meg kell adni a módját, mutatjuk, mi minden segítheti a tökéletes pillanatok megélését, miért válasszon a dohány izzításához speciális szivargyújtót a Humidorshop.hu kínálatából!

Tegye tökéletessé a füstölést!

A szivarozásra nemcsak időt kell szánni, de nagyon fontos a dohány megfelelő körülmények között történő tárolása is. Egy humidor nélkülözhetetlen kellék, ugyanis ebben a jellemzően spanyol cédrusfa belső borítással rendelkező dobozban a szivar számára stabil klímát, optimális körülményeket teremthet. Ezáltal az a legjobb aromákat kínálja Önnek. 

Azonban az egyedülálló zamatú, helyesen tárolt szivarok ízét is elronthatja, ha nem megfelelő szerszámmal gyújtja meg vagy túlhevíti, hiszen az égett dohány megkeseredik. Egy nagy tapasztalattal rendelkező szivaros szinte bármivel tökéletesen meg tudja gyújtani, de rendszerint mégsem teszi, kezdők számára pedig kifejezetten javasolt szivargyújtót használni.

Mit tud egy szivargyújtó?

Egy szivaros számára a legfontosabb a dohány aromája, ezért körültekintően kell eljárni a meggyújtása során, ugyanis ha ként vagy más vegyi anyagot tartalmazó gyufát, öngyújtót használ, az elronthatja az ízét. Éppen ezért a szivarokhoz is használatos pipagyújtó gyufák nem tartalmaznak ként, illetve az öngyújtókban jó minőségű, nagy tisztaságú bután gázt használnak. 

A művelet kezdetben nehéznek tűnhet, ugyanis figyelni kell arra, hogy amikor meg akarja gyújtani, először annak talpát tartsa a láng felé, majd forgatva, egyenletesen izzítsa, végül egyetlen szívással gyújtsa meg. Ebben segítenek a szivargyújtók, amelyek rendszerint dupla vagy tripla szúrólánggal rendelkeznek, ami megkönnyíti a dolgot, ugyanis a jet láng 2000℃-os, így erőteljes és egyenletes lángot biztosít, másodpercek alatt begyújtja a szivarokat. 

Komoly teljesítmény a legnagyobb szivarokhoz is

A Xikar márkát egyetlen szivarosnak sem kell bemutatni, ugyanis innovatív, kiváló minőségű, megbízható termékei, illetve az azokra vállalt élethossz garancia révén minden érintett ismeri. 

Még a hagyományos szivargyújtókkal is bajban leszünk, ha a mai trendeknek megfelelő 50-es vagy annál nagyobb gyűrűméretű szivarjainkat szeretnénk izzítani. A tripla lángú, elegáns Xikar Meridian tűzköves öngyújtó tökéletes választást jelent ez esetben is, és a súlyánál fogva is nagyszerűen illik ezekhez a dohányrudakhoz. A 3 különálló láng egyesítése révén erőteljes, a szivart körülölelő lángot ad.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!