Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
Márkázott tartalom

Az ajándékozás egy olyan ősi késztetése az embernek, amellyel erősödnek a baráti és családi kötelékek. Ezáltal is adni szeretnénk magunkból egy kis szeletet a másiknak.

Tárgyakat vagy inkább élményeket ajándékozzunk?

Gyakori kérdések, amikor ajándékozásról gondolkozunk, hogy mi az, ami megmarad bennünk? Kik képezik az életünk részét? Milyen minőségben vesznek részt az életünkben (iskolatárs, munkatárs, férj, feleség, gyerek, barát)? Azonban meghatározó lehet az is, hogy milyen eseményekre szeretnénk (esküvő, születésnap, legénybúcsú) adni?

Mindannyian szeretünk időt tölteni másokkal. Életünk nagy része az emberekkel való kapcsolatainkról, család és barátok között eltöltött időről szól. Családon belül vagy barátok között a számunkra valamiért meghatározó pillanatokat szeretjük megosztani másokkal, együtt ünnepelni azokat. Ilyenkor szokott felmerülni, hogy mivel tehetnénk emlékezetessé a közös élményen túl?

Egy tárgy, ami megörökíti az együtt töltött időt

Sokunkban megvan az a vágy, hogy az együtt töltött idő, legyen az egy utazás, egy közös kirándulás vagy valamilyen családi esemény, megörökítsük, később pedig nosztalgiázva albumokat lapozgassunk.

Ha szeretnénk egy ünnepi alkalmat valamilyen tárgyi dologgal is megkoronázni, esetleg egy közös pillanatunkat belecsempészni, nem lehetetlen!

A Pamutlabor Pólónyomda folyamatosan megújuló MyLife és MyLife Plusz termékeit böngészve, nagyszerű lehetőségeket találunk erre. Közel 20 termékre nyomtathatjuk rá a saját képünket (póló, bögre, vászonkép, táska, farmerkabát, stb.), például egy közös élményről, választható szöveggel vagy saját idézettel kombinálva akár. Ennél a kategóriánál remekül egyesül a saját, egyedi elképzelés és az áruház nyújtotta lehetőségek.

A rendelés a felhasználóbarát felületnek köszönhetően könnyen összeállítható, majd miután leadtuk azt, rövid időn belül, otthonunkba érkezve készen is állunk az ajándékozásra.

Mitől lesz az ajándék igazán ajándék?

Minél szorosabb egy kapcsolat, annál kevésbé éljük meg nyomásként, amikor adunk. Mindenféleképpen elkerülendő, hogy ráutaló jellege legyen az ajándéknak. Mondjuk a férj kap egy csiszolót, hogy végre elkezdje a felújítást a lakásban. Ez rendesen elveheti az ajándékozás élét. Viszont egy kis humorral nyugodtan fel lehet tölteni. Még a hibáinkkal is könnyebb humor által szembesülni.

Jó eséllyel sikerül megtalálnunk a személyre szabott ajándékot, ha egész évben igyekszünk időt szakítani azokra, akik fontosak számunkra. Egy póló kedvenc gyerekkori képünkkel vagy egy pohár, amire legjobb barátunkkal megélt pillanatunk kerül rá, esetleg kedvenc autómárkája vagy kis kedvence kerül rá. Bármelyiket válasszuk, egész évben emlékeztet és mosolyt csal az arcunkra. 

Ha mégsem találnánk meg az elképzelésünk szerinti mintát vagy szöveget, a Pamutlabor Pólónyomda grafikusa készségesen megszerkeszti és rányomtatja a kért termékre. 

Valójában egy jól eltalált ajándék mérője az őszinte mosoly.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.

 

Legyen Ön is előfizetőnk!

Előfizetőink naponta 4-6 egyedi, máshol nem olvasott,
minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, az első hónapban 390 forintért.