<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

A weboldalkészítés egy olyan folyamat, amely során egy online jelenlétet létrehozunk a weben, amely segít az embereknek információkat megtalálni, termékeket vásárolni és kapcsolatot tartani másokkal. Tekintsünk meg a részletesebb információkat is ebben a témában!

Figyeljünk a látogatói élményre!

Azonban a weboldalkészítés nemcsak az oldalak létrehozását jelenti, hanem azt is, hogy az oldalakat frissítjük, a látogatók élményét javítjuk, és hogy az oldalak megfeleljenek a különböző eszközökön és platformokon történő megjelenítési követelményeknek is. 

Az IT-Nav Hungary Kft professzionális megoldásokat kínál, így mindenkinek tudnak segíteni, akinek honlapra vagy pedig a webhely karbantartására van szüksége a vállalkozásában.

Az első lépés a folyamatban az, hogy megtervezzük az oldalt. Ez többek között a különböző kategóriák struktúrájának és tartalmának meghatározását, a szükséges eszközök kiválasztását és az oldal kinézetének tervezését is jelenti.

A megjelenés fontos szerepet játszik a látogatók számára, mivel segít az oldalon történő navigálásban és az információk könnyebb megtalálásában is.

A használhatóság is fontos szempont

Az oldalak tervezése során a weboldal készítőinek szem előtt kell tartaniuk az oldalak használhatóságát is. A különféle oldalaknak könnyen navigálhatóknak kell lenniük, hogy a rajta szereplő információk könnyen megtalálhatóak és elérhetőek legyenek. Továbbá a gyors betöltődés is előnyt jelent, mivel az oldalak lassúsága a látogatók elpártolásához vezethet.

Az oldalak megalkotásánál a szakembereknek szem előtt kell tartaniuk az oldalak optimalizálását is. Hiszen így a keresőmotorok könnyen megtalálják majd őket, és az weboldal magasabb helyezést fog elérni a keresőmotorok találati listájában. Az oldalak megszerkesztése során tehát ügyelni kell arra, hogy az oldalak címeinek, leírásainak és kulcsszavainak optimalizálását is elvégezzük.

Az oldalak készítése során a biztonsági szempontokat is figyelembe kell venni, hiszen így tudjuk megakadályozni azt, hogy különféle a hackereket és más rosszindulatú támadók eltulajdonítsák a látogatók személyes adatait.

A reszponzivitás elengedhetetlen

A különféle weboldalak esetén fontos szem előtt tartani a reszponzivitást is. Az oldalaknak reszponzívnak kell lenniük, hogy azok különböző méretű eszközökön, például mobiltelefonokon és tableteken is megfelelően jelenjenek meg. A reszponzivitás segít abban, hogy az oldalak felhasználóbarátok és könnyen navigálhatók legyenek minden helyzetben.

Az oldalak karbantartása is fontos szerepet játszik az online jelenlét esetén. Az oldalak rendszeres frissítése, javítása és optimalizálása szükséges, hogy az oldalak mindig a legjobb minőségben jelenjenek meg. Az oldalak karbantartása során el kell végezni a biztonsági frissítések telepítését, a hibajavításokat és az oldalak teljesítményének optimalizálását is.