3p

Főleg a férfiak szoktak bajban lenni, amikor a szívükhöz közel álló hölgyet kell valamilyen ajándékkal meglepni. A bonbon és a virág nagy slágernek számít az ajándékok között, azonban egyik sem tartós, így ha a cél az emlékezetes meglepetés, akkor mást kell kitalálnunk.

Az Ékszerpalota arany ékszerei kiváló alternatívát jelentenek, ha valami igazán szép és hosszú távra szóló ajándékban gondolkodunk. Vannak, akik az ékszereket is sablonos ajándéknak tartják, azonban több okunk is van rá, mellyel bizonyíthatjuk, hogy valójában nem az.

Az ajándék értéke

Mindenki ismeri azt a mondást, miszerint “Ajándék lónak ne nézd a fogát!”. Ebben van is némi igazság, valóban nem illik az ajándékba kapott tárgy értékét firtatni, esetleg nyíltan megjegyzéseket tenni rá. Ettől függetlenül könnyen lehet, hogy a megajándékozott személy jól palástolja csalódottságát, amiért nem olyan ajándékot kap, amilyet megérdemelne. Valljuk be, egy olcsó bizsuval nem azt üzenjük, hogy “mennyire fontos vagy számomra”. Sokkal inkább azt, hogy “nem tartottalak elég fontosnak, hogy jó ajándékot keressek vagy nagyobb összeget adjak ki rád”.

Természetesen nem kell milliós összeget kiadni az ékszerért, azonban a jeles alkalmakhoz, mint például a lánykérés vagy a karácsony, illik megadni a módját az ajándékozásnak. Ráadásul ékszert, különösen egy értékes darabot nem igazán veszünk magunknak, ezért is jó ötlet ajándékba adni.

Amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy egy minőségi ékszernél kevés időtállóbb ajándék létezik. A csokit elfogyasztja az ünnepelt, a virág elszárad, azonban az ékszerre rápillantva mindig tudni fogja, hogy kitől kapta. Ha pedig gravíroztatjuk is, akkor végképp személyessé tehetjük a meglepetést.

Egy gyönyörű hagyomány kezdete

Igazán szép, amikor egy ékszerről azt halljuk, hogy viselője az édesanyjától vagy a nagymamájától kapta. Némely családokban él még a hagyomány, hogy egy adott ékszer generációról generációra öröklődik. Ha a családunkban még nincs ilyen szokás, akkor könnyen elkezdhetjük egy szép ékszer ajándékozásával.

Már az átadás is igazán izgalmas

Kevés ajándékot lehet úgy átadni, hogy már maga a folyamat is izgalmas legyen. A kis dobozok a nagy dobozban módszer igazi klasszikus, mindig nagy nevetés, majd meghatódás a vége, ahogy az ünnepelt egyik dobozt nyitja ki a másik után és alig várja, hogy végre eljusson az ajándékig.

Ha az ajándék egy eljegyzési gyűrű és lánykérés a cél, akkor lehetőségek tárháza áll rendelkezésre. Ha nincs ötletünk, akkor akár az interneten is inspirálódhatunk. Egy biztos, ha egész egyszerűen csak letérdelünk szívünk választottja elé és mindenféle sallang nélkül feltesszük a nagy kérdést, akkor is nagy valószínűséggel meghatódás és igen lesz a válasz és akkor is, ha minden apró részletet megtervezünk. A leendő menyasszony személyiségét érdemes alapul venni a döntés során.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!