2p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az otthonunk az egyik legféltettebb kincsünk, épp ezért, ha valamilyen komolyabb kár éri, akkor az nemcsak a szívünknek, de sajnos a pénztárcánknak is fáj. Egy váratlan káreset során elegendő tartalék nélkül komoly anyagi nehézségekkel nézhetünk szembe. 

A lakásbiztosítás nyugodtabb mindennapokat nyújthat, hiszen egy ilyen eseménynél legalább az anyagi károk megtérítésében segítségünkre lehet.

A bonyolult szerződéskötés már a múlté!

Szerencsére ma már egyszerűen köthetünk biztosítást ingatlanunkra: gyorsan és könnyedén teljes mértékben online végezhetjük el az ügyintézést. A lakásbiztosítás kalkulátoroknak köszönhetően saját igényeinkre szabva egyedi ajánlatokat kaphatunk. A lakás méretétől és az ingóságok értékétől függően havi pár ezer forintért cserébe pedig egy nem várt káresemény után sem maradunk anyagi segítség nélkül!

Nem a piaci, hanem az újjáépítési költségekkel kell számolni

A lakásbiztosítás akkor lesz a legideálisabb, ha teljes fedezetet nyújt, ezért fontos, hogy helyesen határozzuk meg a biztosítás mértékét. A biztosítási összeg megállapításakor mindig a lakás újjáépítési költségeit kell figyelembe venni, tehát soha nem az adott piaci érték határozza meg az összeget. Fontos, hogy az ingatlan és a vagyontárgyak valós értékét időről időre megvizsgáljuk és szükség esetén aktualizáljuk, hogy semmiképp ne maradjunk alulbiztosítottként.

A vagyontárgyakat is figyelembe kell venni biztosításkötéskor

Az ingatlan értéke mellett a lakásban található bútorokra, ingóságokra is kiterjedhet a biztosítás, ezért a biztosításkötéskor a TV-t, a berendezési tárgyakat, a laptopokat, de akár az értékes ruhákat is érdemes számításba venni.

Egy jól megválasztott lakásbiztosítás természeti károk, rablás, rongálás, baleset, tűz és vízkár esetén is teljes mértékű támogatást nyújthat, így például ha leég a lakás és minden megsemmisül, sem maradunk anyagi nehézségek között.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!