<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

A kopaszodó férfiak között kétféle típust különböztethetünk meg. Aki elvégeztette a hajbeültetést és aki gondolkodik rajta. Főként a férfiak hétköznapjait keseríti meg ez az elváltozás, van, akinek fiatalon, van, akinek csak később jön elő. Alapvetően hormonális okai vannak, de ez nem megnyugtató azoknak, akik nem olyan sármosan kopaszodnak, mint Jason Statham.

Kiknek lehet hasznos a beavatkozás?

Te is régóta gondolkozol rajta, de még nem született meg az elhatározás? Cikinek érzed, hogy beállj a sorba és te is “plasztikáztass”? Nem mindenki szánja rá magát könnyen a beavatkozásra. Mégiscsak egy műtétről van szó, és bár rutineljárásnak tekinthető, kevesen találnak örömet abban, ha tűvel közelítenek a fejük búbja felé.

Aggodalomra azonban semmi okod. Az Art 'N Hairnél biztosan jó kezekben leszel, hiszen magasan képzett szakemberek, a kor legmodernebb csúcstechnológiájával dolgoznak a régóta áhított, dús haj elérése érdekében. Ez garantálja azt, hogy biztosan olyan eredményt érhetsz el a kezeléssel, ami örömet okoz majd számodra.

Mennyi idő alatt válnak láthatóvá az eredmények?

A kopaszság sajnos nem az az állapot, amit egyik napról a másikra meg lehetne szüntetni. Sokan gyorsan rászánják magukat a kezelésre, hiszen ha lehetne, akár azonnal megszüntetnék a fenálló hajhiányt. Biztosan szeretnéd te is mihamarabb látni a kezelés eredményét, de légy türelmes. Mindnyájan egyedülálló biológiai szerekezetek vagyunk, így az eredmények sem papírforma szerint mutatkoznak meg.

Általánosságban elmondható, hogy minimum fél-egy év szükséges ahhoz, hogy a végleges eredmény látszódjon. Ennél azért jóval hamarabb is van eredmény, hiszen 4-6 hét eltelte után már tapasztalhatod, ahogy az átültetett hajszálak kihullanak, és megkezdődik egy regenerációs időszak. Ez általában 3 hónapot vesz igénybe, de 4-5 hónap elteltével már látni fogod, ahogy az új, egészséges hajszálak nőni kezdenek.

A transzplantáció nagy megpróbáltatást jelent egy egészséges hajhagymának is, hagyj neki időt a felépülésre. A hajbeültetés kicsit türelemjáték, mert bár a részeredményeket már néhány hét elteltével elkezded megtapasztalni, a végeredményre több hónapot kell várnod.

Fokozatos változás: a hajbeültetés eredménye

Amennyiben te is azok közé a férfiak közé tartozol, akik úgy gondolják a szépészeti beavatkozások kizárólag a nőket érintik, szeretnénk eloszlatni ezt a tévhitet. A hajbeültetés egy kifejezetten férfias beavatkozás, a DHT-hormon jelenlétének köszönhetően, ugyanis főként őket érinti a kopaszodás problémája.

Félsz attól, hogy te és a környezeted hogyan fogjátok feldolgozni a változást? Akkor van egy jó hírünk! Bár sokan arra vágynak, hogy azonnal megoldódjon a probléma, a természetes folyamatok ennél lassabban zajlanak. A beavatkozás után javasolt 1 hét pihenő, ez idő alatt a fejbőr regenerálódik annyira, hogy senki meg nem mondja, mi történt veled. Csak egy dolgod marad: néhány hónap múlva bezsebelni a sok elismerő pillantást és újra élvezni, hogy van hajad!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.