<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Mikor kötelező biztosítani az elektronikus fizetés lehetőségét? Mire jó a SoftPOS? Kik számára igazán hasznos ez a lehetőség? Milyen bankkártyás fizetéseket tesz lehetővé? Van tranzakciós vagy fizetési limit? Milyen technikai feltételek szükségesek a használatához? Mutatjuk a válaszokat!

A SoftPOS egy olyan innovatív megoldás, mely elektronikus fizetést tesz lehetővé, androidos tableten vagy okostelefonon. Így nincs szükség POS terminál telepítésére ahhoz, hogy a vásárlók bankkártyával tudjanak fizetni.

P-on keresztül fizethetnek

Napjainkban már minden online pénztárgépet üzemeltető szolgáltatónak és kereskedőnek kötelező biztosítania a vevői számára az elektronikus fizetési lehetőséget. Ehhez többen POS terminált üzemeltetnek, mely sok esetben nehezen megoldható és drága megoldás. Szerencsére van olyan megoldás, melyhez nincs szükség terminál üzemeltetésére.

Ez a SoftPOS, melynek köszönhetően a vásárlók MobilAPP-on keresztül fizethetnek VISA vagy Mastercard bankkártyájukkal vagy pedig az okosórán, az okostelefonon elérhető virtuális bankkártyájukkal (pl. Apple Pay vagy Google Pay). Ez leginkább a telephellyel nem rendelkező kereskedők, piacozók, szolgáltatók, tanácsadók és ügynökök számára kínál megoldást.

Nincs tranzakciós vagy fizetési limit, korlátlanul használható a SoftPOS

A SoftPOS esetében nincs tranzakciós vagy fizetési limit, szóval korlátlanul használható a tranzakció mennyiségétől és a fizetési összegtől függetlenül. A jelenlegi szabályok szerint 15 ezer forint vásárlási összeg alatt nem kell PIN-kódot megadnia a vásárlónak, azonban ezen összeg feletti vásárlás esetén mindenképpen szükséges a PIN-kód megadása az ügyfél-hitelesítés miatt. Ha virtuális bankkártyával (pl. Apple Pay vagy Google Pay) történik a fizetés, PIN-kód megadására 15 ezer forint összeg feletti vásárlás esetén sincs szükség.

A SoftPOS funkciót a Billingo online számlázó program biztosítja. Sőt, az online számlázás lehetőségétől függetlenül kipróbálható ez a kiváló szolgáltatás. A bankkártyás fizetés még soha nem volt ilyen egyszerű. Mostantól bárhol és bármikor, minden helyzetben elfogadható az ügyfelek bankkártyája. Ráadásul egyszerűen kiválasztható a fizetés után, hogy számla, e-számla, nyugta vagy e-nyugta kerüljön kiállításra.

Biztosítja az érintésmentes fizetés lehetőségét

A SoftPOS segítségével a fizetés egyszerű, gyors és kényelmes. Érdemes kipróbálni! Korlátlan tranzakciót tesz lehetővé értékhatár nélkül, egyszerűen kiállítható bizonylat a tranzakcióról, és biztosítja az érintésmentes fizetés lehetőségét.

Használatához az internetkapcsolat mellett NFC-képes, Android 8.0 operációs rendszerrel működő tabletre vagy okostelefonra van szükség. Apple termékeken, iOS-en egyelőre nem elérhető ez a szolgáltatás, ugyanis az Apple rendszere még nem támogatja.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.