2p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Egyre biztosabbnak látszik a Mere magyar piacra lépése.

Arról a lapértesülésről az Mfor is beszámolt néhány nappal ezelőtt, amely szerint Magyarországon is meg akarja vetni a lábát a Mere orosz diszkontáruházlánc, amely raklapról árulja termékeit dömpingáron. A cég „az elkövetkező év” során 20 üzletet nyitna Budapesten és az agglomerációban. Három év múlva már 200 üzlettel 700 millió eurós forgalmat akarnak elérni. 

Nemcsak tervezi a terjeszkedést, de már céget is bejegyeztetett, toboroz és 11 alkalmazottja van az oroszországi Mere diszkontláncnak Magyarországon – tudta meg a Telex.

A portál a LinkedInen talált egy álláshirdetést, amelyben a Mere már két hónappal ezelőtt dolgozókat keresett Magyarországon. Ebben beszerzési menedzser pozícióra keresnek munkatársakat, akiknek a beszállítók és gyártók felkutatása, a beszállítói szerződések előkészítése és gondozása, és a versenytársak folyamatos figyelemmel kísérése lenne a feladata.

Mere üzlet Szerbiában
Mere üzlet Szerbiában
Fotó: Depositphotos

Ezért cserébe jól megközelíthető munkahelyet, és 9 és 17 óra közötti munkavégzést ígérnek. 1300 eurós (félmillió forintos) nettó fizetéssel, plusz az eladásoktól függő jutalékrendszerrel.

A Telex cikke szerint a hirdetést a Magyarországon bejegyzett TS Retail Kft. adta fel, a céget tavaly januárban alapítottak.

Íme, a teljes álláshirdetés: 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!