2p

A TV2 Média Csoport vezérigazgatója megerősítette a Media1-nek, hogy médiavállalata nemzeti földfelszíni tévés frekvenciára pályázott Lengyelországban.

Pavel Stanchev, a TV2 Média Csoport vezérigazgatója elmondta a Media1-nek, hogy PTV néven indítanának csatornát Lengyelországban. A helyi médiahatóság márciusban meghirdetett frekvenciapályázatán a pályázati ajánlatot a napokban nyújtották be a TV2 munkatársai a hatóságnak.

Az új csatornát a nézők ingyenesen, előfizetési díj nélkül érhetnék el. Pozitív elbírálás esetén a TV2 Csoport már idén ősszel megkezdhetné a PTV sugárzását, ami elsősorban nőknek szóló szórakoztató és életmód csatorna lenne. Ez a tervek szerint a nap 24 órájában szórakoztató és fikciós tartalmakat, talkshow-kat és magazinműsorokat sugározna. A tartalmakat főleg Lengyelországban készítenék.

A TV2 Média csoport már nemzetközi méretekben gondolkodik
A TV2 Média csoport már nemzetközi méretekben gondolkodik
Fotó: Linkedin/ Tv2 Média Csoport

Lehetőséget keresnek

Azt írta a TV2 a Media1 küldött e-mailben, hogy miután 2020 októberében megvették a Planet TV három csatornáját, és a szlovén portfólió megszilárdítása után újabb befektetési lehetőséget keresve indultak el Lengyelországba. Mint arról a Media1 korábban beszámolt, a TV2 Szerbiában is többször pályázott már nemzeti tévés frekvenciára, de ezek a próbálkozásai egyelőre sikertelennek bizonyultak.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!