<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Milyen jó, hogy végre itt a tavasz, nem igaz? Egyre hosszabbak a nappalok, így itt az idő elővenni a stílusos napszemüvegeket. Ez a praktikus kiegészítő azonban nem csak öltöztet - a szemünk megóvására is hivatott, így fontos, hogy vásárláskor körültekintően válasszunk.

Veszélyes napsugarak ellen biztos védelem

A tudomány jelen állása szerint gyakran a Nap ultraibolya sugarai a felelősek a bőrrák kialakulásáért, emellett a szemünkre is igen károsak. Az erős UV sugárzás ellen a bőrünket naptejjel, a szemünket pedig UV szűrős lencsével ellátott napszemüveggel védhetjük.

Nem minden napszemüvegre kerül UV védelem, ezért vásárláskor érdemes figyelni erre a szempontra. Az UV 400 jelöléssel ellátott termékek - beleértve a legtöbb Police napszemüveg - rendelkeznek ezzel a címkével, így hordásával biztonságban tudhatjuk szemünket.

Hibátlan kép, kényelmes keret

Akár Police férfi napszemüveg, akár Police női napszemüveg, fontos, hogy viselője komfortosan érezze magát a viselése közben. A biztonság mellett a praktikum is nagyon fontos, amit egy kényelmes kerettel és hibátlan képet adó lencsével érhetünk el.

A lencse esetében fontos az olyan szín kiválasztása, ami megnyugtató, és hosszú idő után sem fárasztja a szemet. Emellett a torzulásmentes, kontrasztos látvány is elengedhetetlen ahhoz, hogy hosszú ideig jó legyen viselni a szemüveget.

A napszemüveg kerete készülhet többféle anyagból, de mindenképp fontos, hogy jól illeszkedjen a fejre: tökéletesen feküdjön az orrnyeregre és a fülekre egyaránt.

Stílusosan napsütésben is: napszemüveg Police módra

Ha a napszemüveg kiválóan védi a szemünket, viselése pedig megfelel az összes kényelmi szempontnak, már csak arra kell odafigyelni, hogy  előnyös legyen, vagyis álljon jól és “öltöztessen”. A Police napszemüvegek tervezése követi a trendeket, azonban érdemes figyelni, mert fejformától és egyéb tulajdonságoktól függően mindenkinek más-más típus áll jól.

Napszemüveg vásárláskor nem árt, ha tisztában vagyunk vele, hogy milyen formák és színek emelik ki az arcunk előnyös vonásait. Ha mindezt figyelembe vesszük, könnyen megtaláljuk a számunkra tökéletes napszemüveget.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.