<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p


			
		
mfor.hu

A volt macedón miniszterelnököt börtönbüntetés várta volna hazájában a bukása után - Magyarországon új karrierbe kezdett.

Céget alapított Pécelen a volt macedón miniszterelnök, aki Magyarországra menekült a börtön elől, írja a 24.hu. Nikola Gruevszki korrupciós és lehallgatási vádak elől menekülve kért és kapott menedékjogot nálunk még 2018-ban. Mint ismert, menekülését a gyanú szerint a magyar kormány diplomataautója segítette.

Gruevszki magyarországi ténykedéséről eddig hivatalosan csak annyit lehetett tudni, hogy Szijjártó Péter külügyminiszternek ad tanácsokat a Nyugat-Balkánt érintő ügyekben. Most már az is tudható, hogy július 15-én bejegyezték cégét, az I.C.I.C. Kft.-t péceli székhellyel. A társaság ügyvezetője és tulajdonosa is Gruevszki.

A 24.hu azt írja, az I.C.I.C. Kft. főtevékenysége üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás, de a listában sok más is szerepel a porcelán-, üvegáru-, tisztítószer-nagykereskedelemtől a vagyonkezelésen keresztül a konferenciaszervezésig. Miközben úgy tudni, Gruevszki Magyarországon él, tartózkodási helyeként egy skopjei címet adott meg, kézbesítési megbízottnak pedig Hornyik Katalin belvárosi ügyvédet jegyezték be a cégiratokba.

(24.hu)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.