1p

Egy nyíregyházi diadalról közöltek rövid hírt.

Az Opus Globál Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján péntek délutén tette közzé, hogy a közvetett tulajdonában álló Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. értesítette a társaságot, hogy a KE-VÍZ 21 Építőipari Zrt.-vel 70-30 százalék arányú konzorciumban a Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata, mint ajánlatkérő által kiírt „NyMJV - Ipari Park kivitelezés (I. tervezési ütem)” elnevezésű közbeszerzési eljárásokban a legjobb ár- érték arányt tartalmazó nettó 22.298.530.000,- Ft (konzorciumi megállapodás alapján a Mészáros és Mészáros Zrt. része 70 százalék nettó 15.608.971.000,- Ft) összegű ajánlatával nyertes ajánlattevő lett.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!