1p

A vezetőváltásokra az év egyik legforgalmasabb időszakának küszöbén kerül sor.

Távozik Robert Carey, a Wizz Air légitársaság elnöke, adta hírül a Bloomberg. Carey 2021 júniusától látta el ezt a tisztséget, és a cég szerint azért távozik, hogy más érdekeltségekkel foglalkozzon. Ezzel egyidejűleg három vezető is feljebb léphet a céges ranglétrán, a kereskedelmi vezetői feladatokat pedig Váradi József vezérigazgató látja majd el a következő három hónapban.

A vezetőváltásokra pont akkor kerül sor, amikor a légitársaságok az év legforgalmasabb időszaka előtt állnak. Az európai szintű légiforgalmi irányítási problémák már most is fennakadásokkal járnak a légiközlekedésben, a az elmúlt hetekben a Wizz Airnél is jelentős késések és járatkimaradások fordultak elő.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!