3p

Mi a Magyar Péter-jelenség titka?
Mennyiben más Magyar Péter, mint Orbán Viktor?
Mennyi voksot szerezhet a Tisza Párt, kitől vehet el szavazatokat?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Somogyi Zoltánnal!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Political Capital szociológus társalapítójától!

2024. május 23. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A társkeresés egyik legizgalmasabb része a személyes randevúk időszaka, hiszen ideje élőben is lecsekkolni, hogy vajon ugyanannyira működik-e a kémia személyesen is, mint a világhálón. Erre a legjobb egy olyan találkozó, amin lehet beszélgetni, így lehetőleg ne egy rock koncertre szervezzétek az első randit! 

Miskolc nevezetességei

Minden városnak megvan a maga szépsége, de Miskolc és környéke igazán különleges. Természetesen mi első randihoz az olyan helyszíneket részesítettük előnyben, ahol lehetőség van kommunikálni és arra, hogy minél jobban megismerjétek egymást. Az egyik legjobb lehetőség egy jó kávézó vagy cukrászda. Még jó, hogy ebben sincs hiány, hiszen a Weidlich udvarban megtalálható Zöld Sárkány Teaház a rendelkezésetekre áll, hogy ott ejtsétek meg az első randit. 

Bár gyakori helyszínnek számítanak az különféle éttermek, de 2 fogás között nehéz igazán elmélyülni a beszélgetésben. Ha mégis inkább ez a megoldás vonz, akkor érdemes megnézni a a Calypso Kisvendéglőt és a Via Piano éttermet, mint ideális randihelyszínt. 

Persze miért ne lehetne az első nagy találkozás egy remek sétálós program? A lányok többsége szeret sétálni, így igazán jó választás lehet egy kis mozgás. A Hámori-tavat is jó, ha van lehetőségetek körbesétálni, hiszen ez kevésbé kötött, mint egy beülős program. Arról nem is beszélve, hogy mozgás közben az ember óhatatlanul is jobban megnyílik a másiknak, sőt ebben az esetben a hallgatások sem olyan kínosak, hiszen elmerülhettek a természet szépségeiben, míg újabb téma után kutattok fejben. 

Inkább ne válaszd

Ha vannak jó helyszínek az első randira, akkor léteznek természetesen felejthető, sőt egyenesen tiltólistásak is. Az egyik ilyen, amit semmiképp nem javaslunk, az a Miskolctapolcai barlangfürdő. Nem mintha nem lenne egy csodaszép hely, ahol garantáltan mindenki jól érzi magát, de talán első randira nem a legjobb választás. Nem mindenki szeretne azonnal fürdőruhára vetkőzni, mert az a legtöbb esetben már nem a bensőséges beszélgetésekről szól. Ha arra az irányba mennél, akkor inkább nézzétek meg a Lillafüredi várat és a vízesést. 

A mozi sem a legjobb, mert bár nagyon jó megnézni a legújabb sikerfilmet, de korántsem biztos, hogy pont az első alkalommal kellene sort keríteni rá. Csak akkor jó opció, ha sokáig tart a találkozó, mert akkor lehet jó témaadó.

Lehetőleg kerüld még a baráti vagy családi összejöveteleket is, mivel bár te fesztelenül fogod érezni magad, a partnered valószínűleg kevésbé fogja díjazni a sok ismeretlent. Éppen ezért lehetőleg kerüld az olyan lehetőségeket, ahol nagy az esélye annak, hogy összefuttok a családdal vagy barátokkal. 

Randiötleteid lennének, de még a partnerre nincs jelentkező? Regisztrálj a CUPYDO Társkeresőre, és leld meg életed párját! Nem hiszed? Próbáld ki!

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!