TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
	


	
	

A céges papírokban már Gaál Cecília Ágnesként tüntetik fel, de a közösségi médiában még Rogánként szerepel.

A hatályos cégnyilvántartási adatok szerint Rogán Antal felesége leadta volt férje nevét, a céges érdekeltségeiben július elejére dátumozott módosítások Gaál Cecília Ágnes néven tüntetik fel.

Rogán Cecília Rogán Cecília

Korábban Rogán-Gaál Cecília néven szerepelt a cégiratokban, a közösségi médiás felületein is ezt a nevet használta azt követően, hogy tavaly novemberben a hivatalos kormányzati portálon bejelentették, hogy útja elválik a miniszter férjétől, majd rá nem sokkal pecsét is került a válási papírokra.

Az időközben újra házas Gaál Cecília Ágnes anyagi helyzetét nem rengette meg a válás, lapunk tavaly novemberben írt arról, hogy milyen vállalkozásai vannak az üzletasszonynak, és azokból milyen jövedelemre tud szert tenni.

A cégadatok szerint jelenleg két vállalkozásban van érdekeltsége: a reklámpiacon működő Nakama & Partners és a világháló-portál szolgáltatást nyújtó Top News Hungary Kft.-ben. Mindkét cégben üzleti partnere Hajdú Péter médiaszemélyiség volt felesége, Sarka Katalin, aki jelenleg a Valton-SEC Kft. biztonságtechnikai cég tulajdonosával, Bessenyei Istvánnal él együtt. (A Valton év elején zártkörű részvénytársasággá alakult, Bessenyeit vezérigazgatóként tüntetik fel a papírokban.)

Visszatérve Gaál Cecília Ágnesre, a 2019-es évről még egyik érdekeltsége sem adta be a beszámolóját. Erre legkésőbb szeptember végéig kell sort keríteniük, ugyanis az állam a koronavírus-járvány miatt haladékot adott a cégeknek a beszámolók leadására, így azokat nem volt kötelező a szokásos május végi határidővel beadni.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi törlesztőrészletekre számíthatsz, ha másfél millió forintra van szükséged:

Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 253 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. A THM-plafon miatt ezt az összeget 2021. januártól kell fizetni, év végéig 28 410 forint a havi törlesztőrészlet. Az Erste Banknál az induló törlesztőrészlet 28 721 Ft, majd 2021. januártól 32 355 forint, míg a Cetelemnél 28 721 forint a kezdő törlesztőrészlet, később pedig 32 643 forint. Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.

A 2018-as üzleti évükben a Nakama közel 1,2 milliárd forintos nettó értékesítési árbevétel mellett 438,3 millió forint adóziott eredményt ért el. A Top News pedig annak az évnek a végén alakult, ezért érdemi információt még nem tükrözött az első beszámolója.

Gaál Cecília Ágnes tehát az üzleti életben nevet váltott, de a közösségi médiában még volt férje nevét használja. A nyáron újra férjhez ment, így a Rogán név megtartása vélhetően a marketing szempontjából fontos.

 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.