<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Nem múlik el nap győzelem nélkül, most két vízügyi tenderen lett befutó.

Mészáros Lőrinc cége nem tud hibázni, nem szakította meg a sorozatosan sikeres közbeszerzési szereplést. A hozzá tartozó Opus Global Nyrt. közvetett tulajdonában álló Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt.egyszerre két pályázaton is elsőnek szakította át a célszalagot.

Közel húszmilliárdos a két új szerzemény (fotó: pixabay.com)
Közel húszmilliárdos a két új szerzemény (fotó: pixabay.com)

Az elsőben az NFP Nemezeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft által kiírt tenderen borsodi víziközmű rendszerek bővítését és kivitelezését nyerte el. Ha végzett, akkor nettó 12 932 500 000 forintot számlázhat. A közlemény szerint a legjobb ár-érték arányú ajánlatot adta.

A másik pályázatot szintén az NFP írta ki. A „Görbeháza-Hajdúnánás ivóvíz távvezeték kivitelezés” elnevezésű közbeszerzési eljárásban szintén a felcsúti milliárdos birtokában lévő kft-t találták a legjobbnak, ott is a legjobb ár-érték arányt állapították meg. Azt a munkát nettó 7 753 800 000 forintért végzi a társaság.