3p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Te is szoktad nézegetni a lakberendezéssel kapcsolatos oldalakat? És te is mindig találsz rajtuk valamilyen fantasztikusan jó ötletet, amit szívesen megvalósítanál az otthonodban? Vajon mi tart vissza?

Tudjuk, sok esetben az idő és a pénz az, ami miatt nem vágunk bele egy felújításba, átalakításba. Ám ha azt mondjuk, hogy ma már mindkét gátló tényező megszüntethető nagyon egyszerűen? Nem kell ugyanis más az új dizájn megteremtéséhez, csak az elhatározás, egy szabad hétvége és a Kerma Design akciós falpaneljei!

Mire jó egy falpanel?

A falpanel egy remek megoldás arra, hogy fillérekből megújítsuk lakásunk dizájnját. Mivel nagyon sokféle típusuk létezik, érdemes utánanézni, melyik helyiségbe melyik fajta alkalmas, és persze azt is ki kell majd választani, milyen legyen a mintázat.

A Kerma Design oldalán minden helyiséghez kínálnak fali paneleket, sőt kültéri használatra való is kapható náluk. Anyagukat tekintve is igen széles skálán mozognak ezek a termékek: van vízálló PVC panel a fürdőbe, konyhába, textil és műbőr anyagú elem a nappaliba, gyerekszobába, hálóba, sőt még lamellás is kapható az étkezőbe.

Az, hogy melyiket mire használod, valóban csak a kreativitásodon múlik. Készíthetsz belőlük falvédőt a gyerkőc ágya mögé, csodás hátteret a tévéfalon, de akár egy relaxáláshoz való enteriőrt is kialakíthatsz segítségükkel a hálószobába.

Csempe és tapéta helyett egyre többen választják a falpaneleket, mivel azok rendkívül praktikus módon felhasználhatók, könnyen tisztíthatók, egyedi igényekre alakíthatók, és ha rájuk unsz, könnyen le is tudod cserélni őket.

Adunk pár ötletet az új stílus kialakításához!

Nézd meg a szobát, ahol éppen vagy! Milyen érzést kelt benned a falak és bútorok látványa? Milyen a hangulata a helyiségnek? Jó lenne ezen változtatni? Ha igen, máris nekikezdhetsz megtervezni az új kialakítást!

A nappaliba például választhatsz kő- vagy téglamintás PVC panelt az egyik falra. Ezzel loft stílusú szobát hozhatsz létre könnyen: ez manapság nagyon trendi irányzat. De ha épp a famintás falpanelre esik a választásod, akkor máris egy lépéssel közelebb jársz a rusztikus lakás megteremtéséhez.

Ugyanígy modern nappalit is tervezhetsz: ehhez a 3D falburkolatok között érdemesebb szétnézni. Itt olyat is találsz, amely festhető. Nem őrület? Valójában bármit megvalósíthatsz azok közül az ötletek közül, amelyeket a lakberendezési oldalakon láttál – fillérekből, csupán egy hétvége alatt!

És ha a nappali kész, jöhet sorra a többi helyiség: a konyha, az étkező, a fürdőszoba és a gyerekszoba is!

Végtelen lehetőség: legyél kreatív!

Nem is lehet felsorolni, mennyi lehetőség van arra a falpanelek felhasználásával, hogy egyedi stílusú otthont alakíts ki. Annyit azért érdemes tudni, hogy a ragasztott dekorelemek tartósak, de bármikor le is szedhetők.

Mindig érdemes előre megtervezni a formát, és nem azonnal felhelyezni az elemeket a falra. Fogjon össze a család, és hozzátok létre együtt a legmodernebb otthont, amelyet még a lakberendezők is megirigyelhetnének!

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!