2p

Müllner Zsolt, a Wallis Asset Management Zrt. vezérigazgatója a jövőben a csoport legnagyobb árbevételű tagja, az AutoWallis elnöki, valamint a Wallis Csoport alelnöki pozícióiban ellátandó feladataira fókuszál.

Müllner Zsolt, a Wallis Asset Management Zrt. vezérigazgatója saját kérésére távozik a társaságnál betöltött vezérigazgatói posztjáról, és a jövőben a csoport legnagyobb árbevételű tagja, az AutoWallis elnöki, valamint a Wallis Csoport alelnöki pozícióiban ellátandó feladataira fókuszál, ezzel erősítve Magyarország egyik legjelentősebb privát befektetői csoportjának további dinamikus fejlődését. A Wallis Asset Management új vezérigazgatójának Mező Gyulát nevezték ki, a vállalat eddigi gazdasági vezérigazgató-helyettesét.

Müllner Zsoltnak a Wallis Asset Management Zrt. vezérigazgatójaként meghatározó szerepe volt a Wallis Csoport megerősödésében, így többek között a WestLB akvizíciójában majd Milton Bankként történő értékesítésében, a Praktiker megvásárlásában és a Wallis Csoportba integrálásában. Szintén fontos szerepet játszott a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett ALTEO NyRt. létrehozásában, valamint az AutoWallis Csoport tőzsdére vitelében. Az AutoWallis elnökeként Müllner Zsoltnak komoly szerepe van abban, hogy a tőzsde autós vállalata ma már a Wallis Csoport legnagyobb árbevételű és kimagasló eredményességű tagja.

Müllner Zsoltnak meghatározó szerepe volt a Wallis Csoport megerősödésében. Fotó: Wallis
Müllner Zsoltnak meghatározó szerepe volt a Wallis Csoport megerősödésében. Fotó: Wallis

Mező Gyula, a Wallis Asset Management Zrt. új vezérigazgatója az elmúlt 15 évben gazdasági vezérigazgató-helyettesként irányította a befektetési cég pénzügyeit és támogatta a Wallis Csoport vállalatait. Emellett tagja számos portfólió-vállalat igazgatóságának és felügyelőbizottságának. Az elmúlt másfél évtizedben kulcsszerepe volt a Csoport működésének megerősítésében, valamint több kiemelt vállalati tranzakció lebonyolításában.

 

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!