3p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

 

A mai kor embere stresszes: orvostól orvosig futkosunk, pénzt költünk gyógyszerekre, csodaszerekre, nem tudjuk, mi bajunk van. Holott talán elég lehet az is, hogy néha megállunk egy kicsit, élvezzük a napsütést, vagy együtt töltünk egy kis időt a barátainkkal.

 

Például grillpartit is szervezhetünk! Ehhez nagyszerű lehetőséget szolgáltatnak a premiumshop24.hu Weber grilltermékei. Itt kapható a híres-nevezetes gömbgrill is, amely hozzájárult ahhoz, hogy a második világháború után a hazatérő amerikai katonák ismét önmagukra találjanak. Ismerjük meg a Weber grill kalandos történetét!

Mi az a gömbgrill?

A gömbgrill egy speciális grillező, amelyet George Stephen alkotott meg az 1950-es évek elején. Ő egy fémmegmunkáló üzemben dolgozott eredetileg, de mindig azon járt az esze, hogyan oldhatná meg azt, hogy minél több szabadideje legyen – ugyanis ő is szeretett sütögetni kint a kertben.

Ám az időjárás viszontagságaival ő sem tudott szembeszállni – köztudott ugyanis, hogy a grillezéshez szép, napos idő kell, nem jó, ha fúj a szél vagy esik az eső. A gyárban talált alkatrészek segítségével azonban George létrehozott egy fedett grillt: ez lett a premiumshop24.hu oldalán beszerezhető Weber grill prototípusa.

A lényege: a húsok így a szabadtéren is fedett helyen sülhetnek, nem tesz bennük kárt a szél által odafújt hamu, por, nem esik rájuk az eső.

Nehéz út vezetett a sikerig

Kezdetben nem sokaknak nyerte el a tetszését a csúnyának, ormótlan tartott gömbgrill, többen meg is mosolyogták a feltalálót. Egészen addig, míg meg nem látták, hogy ő a családjával a rossz idő ellenére is sütöget.

Ekkor a veterán katonák a szomszédból el kezdtek komolyabban érdeklődni a szerkezet iránt, és kérték, nekik is csináljon egyet.

1960 körül már egyre többen ismerték a fedett grillt. George tévéműsorokban vett részt, sokat utazott, hogy az ország minél több államában be tudja mutatni a találmányát. Már gáz- és elektromos grillek gyártását is elkezdte – saját üzemében.

Az igazi hírnevet azzal érte el, hogy egy bankigazgatót megkért: engedje meg, hogy a pénzintézet előtt sütögessen – ad egy ingyen grillszendvicset annak, aki aznap számlát nyit.

Úgy gondolta, jó, ha 40-50 szendvicset elad, ezzel szemben közel 600-at értékesített! Összesen 8 Weber gömbgrillen sültek a sonkák, 431 kilogramm faszenet használtak fel a nap során.

Mi is grillezhetünk otthon!

Mint látható, a grillezés igencsak közkedvelt tevékenység az emberek körében. Nemcsak azért, mert finom ételeket készíthetünk így, hanem mert van valamilyen varázsa a kerti sütögetésnek. Enged szabadon tevékenykedni, gondolkodni, összehozza a családtagokat, barátokat – igazán megnyugtató dolog.

Ha szeretnénk mi magunk is kicsit kikapcsolódni, akkor bátran szerezzünk be egy Weber grillt a premiumshop24.hu oldaláról! Vannak már elektromos és gázgrillek is, sőt, hordozható változatok is elérhetők. Nem is kell feltétlenül a szabadba mennünk tehát, ha ínyenc falatokra vágyunk.

Inkább erre költsünk, mint a sok gyógyszerre, amit az orvosok írnak fel a stressz csökkentése érdekében!

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!