2018. november 14. 15:14
mfor.hu

A munkaerőhiány közepette lasszóval kell fogni a dolgozókat, így van ez a Fővárosi Közterület-fenntartónál is. 

Stabil, bejelentett munkahely egy hazai nagyvállalatnál, kimagasló cafetéria, ingyenes fogászat, vállalati üdülő. Nagyjából ezekkel az előnyökkel próbálja magához csábítani a Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt. az álláskeresőket - írja a Privátbankár.hu. 

A portál cikke emlékeztet: az FKF már nyár végén elismerte, a szelektív hulladék elszállításának csúszását az általa ellátott helyeken a munkaerőhiány okozza.  Ennek apropójána portál megnézte, most milyen állásajánlatokat kínál a hulladékszállító. Például a fizikai dolgozó munkakörben jelenleg 16 pozícióban várják az érdeklődőket.

MTI Fotó: Rosta Tibor

Hulladékrakodó munkára 8 általános iskolai végzettség az elvárás, valamint gépkezelői jogosítvány (ez a kiírás szerint a próbaidő után az FKF költségén megszerezhető). Az önállóság, a fizikai állóképesség és az alkalmazkodó képesség mellett a pontos napi munkakezdést (ami reggel 6 óra) is megjelölték.

Cserébe mit kínál a kukásoknak az FKF? A hirdetés szerint kiemelkedő jövedelmet nyújtanak. Hogy ez pontosan mit jelent, az nem derül ki, azt közlik viszont, hogy évente fejlesztik a munkabért, munkabérpótlékot, jutalmakat, és teljesítményalapú ösztönzési rendszert, próbaidő után "kimagasló" cafetériát (SZÉP-kártya, Erzsébet-kártya, nyugdíj- és egészségpénztár) adnak. Igény esetén munkásszállót biztosítanak, de jár még ingyenes fogászat, kedvezményes üdülés is az FKF üdülőiben, valamint mobiltelefon-előfizetésre kedvezményes céges flottacsomagot kínálnak. 

További részletek a Privátbankár.hu-n >>>>