<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Egy családi cégben szerzett üzletrész segítségével.

A szállodaipar, az ingatlanpiac és a bankszektor után újabb iparágba száll be Tiborcz István. A miniszterelnök veje ezúttal a szépségiparban próbál szerencsét - következtetett a 444.hu abból, hogy a cégvezetőhöz köthető Diófa Alapkezelő egy magántőkealapon keresztül irányítást szerzett a kozmetikai szereket gyártó és forgalmazó Kalos Cosmetics Kft-ben. Az ügyletről a Gazdasági Versenyhivatal adott hírt, a jóváhagyás még hátravan.

A lap utal rá, hogy egy többgenerációs családi vállalkozásról van szó, amit még Kallós János alapított 1978-ban Budapesten. A portfolió minden darabját a saját laborjukban fejlesztik, a gyártáskor a legmodernebb technológiákat használják. Ma már Európa 19 országában, Kanadában és az Egyesült Államokban is jelen vannak, üzleteket működtetnek a hazai hipermarketekben is.

A lap szerint folyamatosan 5,5-5,8 milliárd forintos éves árbevételt érnek el, 2020-ban például 5,7 milliárdos forgalmuk volt, ebből pedig megbízhatóan egymilliárd forint feletti profitot könyvelhettek el: 2020-ban 1,7 milliárd forint nyereség jött össze. A legutóbbi beszámolójuk szerint az EU-n belül 3,3 milliárd forint értékben exportáltak termékeket, az EU-n kívül (ez lehet Kanada és az USA) pedig 876 millió forintot sikerült keresniük -  tette hozzá a portál.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.