<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p


			
		
		


		
		

Unod a jól megszokott törzshelyeket? Eleged van a péntek esti tömegből, és azt kívánod, bárcsak ne kellene kerülgetni az embereket? Nyugi, megmentjük a hétvégéd, és adunk néhány szuper tanácsot, hogyan rázd fel a bulit egy fárasztó hét után!

Az újdonság varázsa

Bár mi, emberek szeretünk ragaszkodni a jól ismert, bevált dolgokhoz, így igaz ez a szórakozóhelyekre, bárokra is. Azonban a változatosság gyönyörködtet, ezért arra bátorítunk, hogy néha próbálj ki új, teljesen ismeretlen helyeket is.

A legjobb esték mindig a váratlan helyzetekből és az ismeretlen emberek megismeréséből kerekednek. Hagyd el a komfortzónád, és a jól bevált törzshelyed helyett most válassz egy teljesen új úticélt!

Koncerteket és zenés bulikat tekintve is érhetnek remek meglepetések, ha egy új műfajba veted bele magad. Ne ragaszkodj a jól megszokotthoz, mert az hamar egysíkúvá válhat. A spontaneitás sok-sok vicces és boldog emléket okozhat.

Extrákkal megspékelt party

Ha már az új helyekről beszéltünk, említést kell tennünk a programokról is. Ha nem vagy híve az egyhangú hétvégéknek, kelj fel a bárpult mellől, és vesd bele magad valami izgalmasba.

Hívd össze legjobb barátaidat, és béreljetek egyet a PLS Partylimuzin luxus limuzinjai közül! Járjátok körbe a várost, és csodáljátok meg a fényeket a kényelmes hátsó ülésről nézve. Bontsatok egy üveg pezsgőt, és ünnepeljétek meg a hétvégét!

Érkezzetek új buli helyszínekre limuzinnal saját, egyenruhás sofőrötökkel, vagy éppenséggel ünnepeljetek az autóban a várost átszelve.

Gyűjtsétek össze kedvenc dalaitokat, hogy azokra táncolva és énekelve bulizhassatok a limuzinban. Próbáljátok ki a tetőablak nyújtotta fantasztikus látványt is, és élvezzétek a tiszta égboltot és a gyönyörű fényeket.

Használjátok ki a remek fénytechnika adta lehetőségeket is, és készítsétek el életetek fotóit. Öltözzetek be valamilyen kedvenc filmes karaktereteknek, vagy kapjátok elő a szekrényben porosodó Halloween-i jelmezt, és induljon a móka.

A fergeteges emlékek megörökítéséhez pedig bérelhettek fotóst is, aki remek minőségű képeket készít rólatok. Így nem kell másnap bánkódni, hogy az összes fotó bemozdult vagy homályos, és nem is kell a képkészítésen izgulni. Nektek csak bulizni kell!

Játékok

Mindig öröm, ha összegyűlnek a barátok, és egymás társaságát élvezhetik. Az ilyen esetekre remek társasjátékok, kártyajátékok állnak rendelkezésre, amelyek igazán feldobják a hangulatot.

Játszhattok “Felelsz vagy mersz”, “Én még soha…”, de akár Activity játékokat is a limuzinban. A bátrabbak bevállalhatják a Jengát is, amely ha ledől egy kanyarban, mindenkit egy ivós körre kötelez.

Hívd össze a haverokat, és béreljetek limuzint a PLS Partylimuzin segítségével! Válasszatok az elegáns, luxus limuzinok közül, tervezzétek meg az útvonalakat, és éljétek át életetek legjobb péntek estéjét!

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.