<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Bár a SUV-ok gyors térnyerésének hatására csökkent a típus iránti kereslet, a svéd autómárka mégis a kombik (és a szintén csökkent népszerűségű sedanok) megtartása mellett döntött.

Egy új korszak kombija - Volvo V60

A Volvo autók között mindig is népszerűek voltak a nagy - és még annál is nagyobb - kombik, ezért furcsa is lenne, ha a svéd autógyártók teljesen elengedték volna ezt a kivitelt - helyette inkább piacra dobtak egy újat. A Volvo V60 kombi több szempontból is egy új korszakot képvisel, miközben magával hozza a régi értékeket is.

Minden porcikája svéd

A V60-as a gyártó többi modelljénél is jobban árasztja magából a skandináv életérzést, ugyanis ennek az autónak tényleg minden porcikája svéd. A Volvo V60 alufelni éppúgy tükrözi a svéd tervezők letisztult vonalvezetését, mint a lámpák vagy a kaszni. De ezeket az autókat nem csak Svédországban tervezik, ott is készülnek.

A kellemes kompromisszum: nem nagy, de mégis tágas

A Volvo V60 méretek több szempontból is figyelemre méltók. Bár 4,7 méteres hosszával ez a modell a Volvo legkisebb kombija, a korábbi V60-hoz képest nőtt a belső tér. A csomagtartó kapacitása 550 liter és a hátsó lábtér is nagyobb lett, így már egy magasabb felnőtt is kényelmesen elfér a hátsó sorban. Az eredmény egy nem túl nagy, mégis tágas és kényelmes kombi.

Még több rakodótér! - praktikus megoldások, ha a csomagtartó nem elég

A legtöbben amiatt választanak kombit, mert ezek az autók nagy csomagtartóval rendelkeznek és jól pakolhatók. De mi van, ha ez sem elég? A Volvo V60 erőssége, hogy opciókat kínál a rakodótér bővítésére. A 60/40 arányban osztott hátsó üléstámla külön-külön és együtt is lehajtható, így egy teljesen sík padlót és megnövekedett teret képezve.

A kalandorok is megpihennek néha

Az összkerékhajtás, az automata sebességváltó, a Pilot Assist és számos más hasznos funkciónak köszönhetően a V60 kiváló útitárs, bármikor kész a kalandra. Azonban minden kalandor megpihen néha - a V60-as Volvo Budapest kis utcáihoz és nagy forgalmához nem biztos, hogy a legideálisabb választás, de mivel a kisebb kombik közé tartozik, helytáll a nagyvárosokban is. Bármely volvo márkakereskedés bemutatótermében kipróbálható.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.