2018. július 13. 15:20
mfor.hu

A gyorsétterem lánc az utóbbi években próbál egészségesebb menüt kínálni, ám így is akadnak gondjaik.

Az amerikai Köjál (Public Health Officie) megállapítása szerint két államban kerülhettek forgalomba szennyezett saláták, amelyek összefüggésbe hozhatóak fogyasztók rosszul létével.

Iowa és Illinois államban ehettek a McDonald'snál salátát, az a 100-nál is több ember, aki később rosszul lett. A vizsgálatok Cyclosporiasis parazita által okozott bélfertőzést állapítottak meg, ami hasmenéssel, hányással jár.

A vállalat természetesen az eset fényre kerülése után közleményt adott ki, amelyben sajnálatát fejezte ki, illetve azt közölték, mindent megtesznek azért, hogy felderítsék a hatóságok az ügyet.

A cég papírjai kisebb mértékben, 1 százalékkal gyengültek a hírre csütörtök este a hivatalos zárás utáni kereskedésben.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.