<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A gyorsétterem lánc az utóbbi években próbál egészségesebb menüt kínálni, ám így is akadnak gondjaik.

Az amerikai Köjál (Public Health Officie) megállapítása szerint két államban kerülhettek forgalomba szennyezett saláták, amelyek összefüggésbe hozhatóak fogyasztók rosszul létével.

Iowa és Illinois államban ehettek a McDonald'snál salátát, az a 100-nál is több ember, aki később rosszul lett. A vizsgálatok Cyclosporiasis parazita által okozott bélfertőzést állapítottak meg, ami hasmenéssel, hányással jár.

A vállalat természetesen az eset fényre kerülése után közleményt adott ki, amelyben sajnálatát fejezte ki, illetve azt közölték, mindent megtesznek azért, hogy felderítsék a hatóságok az ügyet.

A cég papírjai kisebb mértékben, 1 százalékkal gyengültek a hírre csütörtök este a hivatalos zárás utáni kereskedésben.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.