<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

A hónap végéig kitolták a zárási feltételek teljesülésének határidejét.

Rendkívüli tájékoztatást tett közzé a 4iG a Space-Communications Ltd. (Spacecom) részvényei 51 százalékának megszerzésére irányuló szerződés módosításának aláírásáról.

A BÉT honlapján olvasható tájékoztató szerint a 4iG Nyrt. arról tájékoztatja befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy a Hungaro Digitel Kft. (Vevő), a 4iG és az Antenna Hungária Zrt. leányvállalata, valamint a Space-Communication Ltd. között tavaly október 11-én létrejött, a Space-Communications Ltd. részvényei 51 százalékának megvásárlására vonatkozó szerződés kapcsán ma szerződés módosítást írtak alá. Eszerint megállapodtak abban, hogy február 28-ig meghosszabbítják a zárási feltételek teljesülésének határidejét.

Illusztráció  (fotó: Pixabay)Illusztráció (fotó: Pixabay)

A tel-avivi tőzsdén jegyzett SpaceCom négy geoszinkron műholdjával globális lefedettséggel rendelkező műhold-üzemeltető és -szolgáltató vállalat, amely Magyarországon és a közép-kelet-európai régióban AMOS 3 műholdján keresztül biztosítja szolgáltatásait. 

Arról már a Világgazdaság számolt be nemrég, hogy izraeli kommunikációs minisztérium halogatja az engedély megadását Spacecom műhold-üzemeltető társaság eladására. A Spacecom az AMOS műholdflottát üzemelteti, tulajdonosai már korábban megszavazták, hogy a részvényeik 51 százalékát eladják a 4iG-nek. Helyi lapok szerint a kommunikációs minisztérium azért vonakodik és halasztja az üzlet jóváhagyását, mivel aggályosnak tartják a 4iG főrészvényesei és Orbán Viktor miniszterelnök közötti szoros kapcsolatokat.

A 4iG korábbi közleménye szerint az akvizíció lezárása után a SpaceCom a 4iG űripari ágazatát erősítheti a holdingvállalatban, az informatikai, illetve a távközlési ágazatokkal jelentős szinergiát kialakítva.
 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.