3p

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

 

Amikor megtervezzük a nyaralásunkat, legyen szó a nyári szabadságunkról vagy csak egy pihentető wellnesshétvégéről, igyekszünk úgy alakítani, hogy minden pillanatát kiélvezzük. Mindenkinek mást jelent ez a kifejezés. Van, aki az aktív, van, aki a passzív pihenés típusait részesíti előnyben.

 

Mégis gyakran előfordul, hogy szinte fáradtabban érünk haza, mint amilyenek előtte voltunk, amikor elindultunk. Ha tudatosan átgondoljuk a nyaralásra vonatkozó céljainkat, és minél több tervet gyártunk a kellemes időszakra, akkor biztosak lehetünk benne, hogy feltöltődve fogunk hazaérni.

Változatos programokkal várják a vendégeket

Az aktív pihenést választók is jól fognak járni, ha a Hotel OTP Birkenhof**** szolgáltatásait választják, mivel a szállodában rengeteg beltéri és kültéri program közül lehet választani, mellette pedig megtalálható a változatos ellazulási lehetőségeket kínáló wellness és spa élményfürdő megannyi részlegével.

Ha már előre eldöntjük, hogy milyen tevékenységekkel szeretnénk foglalkozni az üdülésünk alkalmával, ha megvan a célunk, hogy miért is szeretnénk nyaralni menni, akkor könnyebb a célt teljesíteni, mint csak találomra kiválasztani egy bármilyen utazást.

Készíts ütemtervet!

Még azoknak is, akik mindig szeretnek kimozdulni, kirándulni, sportolni, nekik is fontos, hogy közbeiktassanak pihenőnapokat, hiszen nem az a cél, hogy valamilyen távot teljesítsünk, hanem, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

A Birkenhof Hotel közelében található Bad Kleinkirchheim települése, így biztosított a városnézés opció is, ha valakinek a környező világ felfedezése a cél. A városban két termálfürdő, egy bobpálya, a szállodában bowling pálya és squash is várja a vendégeket.

Az indulásra és a hazaérkezés napjaira viszont ne tervezzünk be semmilyen programot, hiszen akkor időt kell szánni magára az utazásra, pakolásra. A szállodába érkezvén felvesszük a ritmust a helyi szokásokkal, az utolsó napon pedig, általában rossz szájízzel ugyan, de készülnünk kell ismét a munkás hétköznapokra.

Vegye figyelembe, hogy Ön mit szeretne!

Sok esetben, főleg gyermekes családok esetében lehet azt tapasztalni, hogy az anyukák mindig lesik csemetéik minden kívánságát, miközben pedig az, hogy ők mit szeretnének egy nyaralás alkalmával csinálni, teljesen feledésbe merül. Ilyenkor csak a fáradtság, a rohanás marad meg ebből az időszakból, ezt mindenképpen el kell kerülni.

Az anya is gondolja át, hogy ő hová szeretne elmenni pihenni, milyen úti célt választana, és van-e ott esetleg gyermekfelügyeletre esély, amikor ő is be tudna iktatni magának egy kis “énidőt” vagy kettesben időt eltölteni a párjával.

A mobilozás legyen tabu

Már mindenkihez hozzánőtt a mobiltelefon, de nem lehet úgy kikapcsolódni, hogy állandóan azt lessük, írt-e üzenetet a főnökünk vagy valamelyik ügyfél, és azon rágódunk, vajon hogy haladnak a céges munkák nélkülünk. Lehetőleg okosórát ne is vigyünk magunkkal, hogy ne kapjunk folyton jelzést. Mobilozás nélkül többet fogunk látni a minket körülölelő világból.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!