2p

Több lábon állás: újfent pipa!

Új cégben bukkant fel Dzsudzsák Balázs labdarúgó, szúrta ki a 24.hu. A magyar válogatott korábbi kapitánya a november végén bejegyzett BGZN Tüzép Kft. egyik alapító-tulajdonosa, 33 százalékos tulajdonrésszel. Szintén 33 százalékot birtokol a cégben Erdélyi Zoltán, a csömöri Gyöngy Gábor pedig 34-et. Ő az ügyvezető, az ő csömöri címére van bejegyezve a cég.

Tüzépcég révén a BGZN főtevékenysége a fa-, építőanyag-, szaniteráru-nagykereskedelem, de épületépítési projektszervezés és az építkezésekhez kapcsolódó egyéb profilok is ott vannak az étlapjukon.

Nem ez az első meglepő profilú cég, melyben Dzsudzsák tulajdonos. Nyáron írtuk meg, hogy a focista beszállt egy a szülőföldjén, Nyírlugoson bejegyzett léghajógyárba.

De ezen túl is van még céges érdekeltsége, 2017-ben alapította meg a DB7.hu Kft.-t, mely sportszer-kiskereskedelemmel foglalkozik, majd két évvel később az egészségügy területére is belépett.

Többedmagával 2019 februárjában veresegyházi székhellyel megalapította az egyéb humán-egészségügyi ellátással foglalkozó Rába Medical Center Kft.-t, melyben az ugyanekkor alapított, vagyonkezeléssel foglalkozó Rába Medical Invest Kft.-n keresztül tulajdonos a focista.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!