<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Több lábon állás: újfent pipa!

Új cégben bukkant fel Dzsudzsák Balázs labdarúgó, szúrta ki a 24.hu. A magyar válogatott korábbi kapitánya a november végén bejegyzett BGZN Tüzép Kft. egyik alapító-tulajdonosa, 33 százalékos tulajdonrésszel. Szintén 33 százalékot birtokol a cégben Erdélyi Zoltán, a csömöri Gyöngy Gábor pedig 34-et. Ő az ügyvezető, az ő csömöri címére van bejegyezve a cég.

Tüzépcég révén a BGZN főtevékenysége a fa-, építőanyag-, szaniteráru-nagykereskedelem, de épületépítési projektszervezés és az építkezésekhez kapcsolódó egyéb profilok is ott vannak az étlapjukon.

Nem ez az első meglepő profilú cég, melyben Dzsudzsák tulajdonos. Nyáron írtuk meg, hogy a focista beszállt egy a szülőföldjén, Nyírlugoson bejegyzett léghajógyárba.

De ezen túl is van még céges érdekeltsége, 2017-ben alapította meg a DB7.hu Kft.-t, mely sportszer-kiskereskedelemmel foglalkozik, majd két évvel később az egészségügy területére is belépett.

Többedmagával 2019 februárjában veresegyházi székhellyel megalapította az egyéb humán-egészségügyi ellátással foglalkozó Rába Medical Center Kft.-t, melyben az ugyanekkor alapított, vagyonkezeléssel foglalkozó Rába Medical Invest Kft.-n keresztül tulajdonos a focista.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.