1p

A Continental Automotive Hungary Kft. budapesti gyárának igazgatói posztját 2024. január 1-től Dapsy Zoltán vette át, aki korábban a Continental veszprémi gyárát vezette.

Közleményük szerint a vállalat budapesti fejlődéséhez nagymértékben hozzájárult elődje, a pozíciót 10 évig betöltő Dr. Keszte Róbert. Irányítása alatt megújultak a termelési rendszerek, ipar 4.0 mintagyárrá fejlődött a létesítmény és racionalizálták a termékportfóliót is, melynek köszönhetően a gyár növekedési pályára állt.

Keszte Róbert és Dapsy Zoltán (Fotó: Continental)
Keszte Róbert és Dapsy Zoltán (Fotó: Continental)

Dapsy Zoltán 2003-ban csatlakozott a német technológiai vállalat budapesti gyárához, minőségbiztosítási vezető munkakörben. 2015 és 2017 között Nagyszebenben szerzett nemzetközi tapasztalatot ugyanebben a pozícióban. 2018-tól Budapesten a fékvezérlő elektronikákat előállító gyáregység vezetője, 2022 óta pedig a Continental Automotive Hungary Kft. veszprémi gyárának igazgatója volt.

Dapsy Zoltán utódja 2024. február 1-től Mészáros András, aki 2008-ban csatlakozott a vállalathoz és az elmúlt években regionális szerepkörben dolgozott a cégcsoport Smart Mobility üzletágában.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!