2p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Tapasztalt szakembert igazolt a médiavállalat.

Szabó Zsolt a Marquard Group Hungary új kereskedelmi igazgatója. Személyében egy tapasztalt szakember csatlakozott a prémium brandeket felvonultató médiacéghez.

Szabó Zsolt a médiás karrierjét 2005-ben kezdte. A Pesti Est, majd a Sanoma Budapest után, 2009-ben igazolt az Index.hu csapatához. Ezt követően a CEMP Sales House ügynökségi értékesítési csapatában dolgozott, 2012-től értékesítési vezetőként. 2014-től több újonnan induló vagy megújulást tervező médiacégnek volt értékesítési és stratégiai tanácsadója. A szakember 2018-ban csatlakozott a Special Effects Media csapatához, ahonnan 2020-ban a Central Médiacsoporthoz ment át, ahol négy éven keresztül, többek között digitális értékesítési vezetőként dolgozott.

Szabó Zsolt, a Marquard új kereskedelmi igazgatója.
Szabó Zsolt, a Marquard új kereskedelmi igazgatója.
Fotó: Marquard

„Igazi kihívás számomra egy komoly múlttal bíró, prémium márkákkal rendelkező vállalatnál betölteni a kereskedelmi igazgatói pozíciót, mint a Marquard Group Hungary. Célom, hogy tovább erősítsük a márkák piaci pozícióját és minél szélesebb ügyfélkör számára tegyük elérhetővé egyedi megoldásainkat. Hiszem, hogy a tömeggyártás helyett az egyedi, ügyféligényekre szabott tartalomgyártásé és a multiplatform megoldásoké a jövő. Az értékesítés számomra évek óta kreatív folyamatot jelent és itt erre minden lehetőség adott” - nyilatkozta Szabó Zsolt.

„A Marquard Media Group egy modern, az értékes tartalmait több platformon is kínáló médiavállalat, amely folyamatosan fejleszti szolgáltatásait, hogy ügyfeleinek komplex kommunikációs megoldásokat nyújtson. Olyan vezetőt kerestünk, aki képes kiaknázni a digitális termékeinkben rejlő hatalmas potenciált és a legjobb egyedi megoldásokat kínálja partnereinknek. Zsolt személyében megtaláltuk ezt a tapasztalt szakembert”

- mondta el Fenyővári Szilvia, a Marquard Group Hungary ügyvezetője.

A Marquard Group Hungary egy vezető lifestyle médiavállalat Magyarországon olyan prémium márkákkal, mint a 25 éves JOY, a JOY-napok és a Vegyélhazait kezdeményezés, a magyar piacra fejlesztett ÉVA Magazin, az InStyle és az InStyle MEN. Emellett számos népszerű podcast készül a médiacég égisze alatt, a Content Studio pedig a Marquard kreatív műhelyeként számos cégnek nyújt integrált szolgáltatásokat.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!