<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A GBL az első jelentős befektetését hajtja végre az egészségügyi szektorban.

A Groupe Bruxelles Lambert ("GBL") végleges megállapodást írt alá a B-FLEXION-nal az Affidea többségi részesedésének megvásárlásáról. A GBL 1 milliárd eurónyi saját tőkéig fektet be a tranzakcióba. Az Affidea korábbi többségi részvényese, a B-FLEXION teljes mértékben kivonul a cégből és a menedzsment a GBL-lel együttműködve folytatja a továbbiakban – derült ki a szerkesztőségünknek megküldött közleményből.

Az akvizíció megfelel a GBL azon törekvésének, hogy növelje a magántulajdonok arányát a portfólióján belül. A csoport hosszú távú célja pedig, hogy a magán- és alternatív eszközök aránya a portfólióban körülbelül 40 százalékot tegyen ki. Ez az arány 2021. év végén 25 százalék volt. A tranzakció várhatóan 2022. harmadik negyedévében zárul le.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.