TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

Az Indexnél korábban felállt csapat a Facebookon sokatmondó képet tett közzé.

Amikor az indexes újságírók egyemberként felálltak és felmondtak, akkor sokan kezdték el találgatni mi lesz velük. Noha jelezték szeretnék, ha együtt maradna a csapat, közben olyan nyilatkozatokat tettek egyes tagok, amelyek arra utaltak, egy új lap indítása komoly kihívást jelent.

Úgy tűnik azonban, hogy ezt az akadályt vagy sikerül viszonylag gyorsan megugraniuk, vagy – amit néhányan feltételeztek, hogy – nem „vakon ugrottak” a semmibe, amikor távoztak, hanem volt a csapatnak B-terve. Mindenesetre a Facebookon vasárnap éjjel közzétett fotó arra utal, hogy hamarosan új oldalt indíthatnak.

Ezt üzenték a távozó indexesek Ezt üzenték a távozó indexesek

A távozó szerkesztőség egyelőre több részletet nem közölt, de önmagában is beszédes, hogy a lap korábbi szlogenjének (Nincs másik), átfordított verziója (Lesz másik) alá azt írták: Hamarosan!

Az index-ügy kapcsán készült videós elemzésünk, ahol Baka F. Zoltán igyekezett megvilágítani a történéseket.

A videó itt tekinthető meg:

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.