TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Az Indexnél korábban felállt csapat a Facebookon sokatmondó képet tett közzé.

Amikor az indexes újságírók egyemberként felálltak és felmondtak, akkor sokan kezdték el találgatni mi lesz velük. Noha jelezték szeretnék, ha együtt maradna a csapat, közben olyan nyilatkozatokat tettek egyes tagok, amelyek arra utaltak, egy új lap indítása komoly kihívást jelent.

Úgy tűnik azonban, hogy ezt az akadályt vagy sikerül viszonylag gyorsan megugraniuk, vagy – amit néhányan feltételeztek, hogy – nem „vakon ugrottak” a semmibe, amikor távoztak, hanem volt a csapatnak B-terve. Mindenesetre a Facebookon vasárnap éjjel közzétett fotó arra utal, hogy hamarosan új oldalt indíthatnak.

Ezt üzenték a távozó indexesek Ezt üzenték a távozó indexesek

A távozó szerkesztőség egyelőre több részletet nem közölt, de önmagában is beszédes, hogy a lap korábbi szlogenjének (Nincs másik), átfordított verziója (Lesz másik) alá azt írták: Hamarosan!

Az index-ügy kapcsán készült videós elemzésünk, ahol Baka F. Zoltán igyekezett megvilágítani a történéseket.

A videó itt tekinthető meg:

Segítsen nekünk véleményével, és mi féléves előfizetéssel ajándékozzuk meg!

Rendszeresen olvassa cikkeinket, és lenne kedve részt venni a stratégiánk alakításában? Vegyen részt fókuszcsoportos kutatásunkban, és mi féléves előfizetéssel háláljuk meg segítségét, amely a Privátbankár.hu és az Mfor.hu hamarosan induló prémium szolgáltatására érvényes!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, amely alapján a kutatást végző szakemberek összeállítják a fókuszcsoportokat. A kutatásba beválogatott jelentkezőket legkésőbb december 7-én értesítjük!

Jelentkezés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.