2p

Az Indexnél korábban felállt csapat a Facebookon sokatmondó képet tett közzé.

Amikor az indexes újságírók egyemberként felálltak és felmondtak, akkor sokan kezdték el találgatni mi lesz velük. Noha jelezték szeretnék, ha együtt maradna a csapat, közben olyan nyilatkozatokat tettek egyes tagok, amelyek arra utaltak, egy új lap indítása komoly kihívást jelent.

Úgy tűnik azonban, hogy ezt az akadályt vagy sikerül viszonylag gyorsan megugraniuk, vagy – amit néhányan feltételeztek, hogy – nem „vakon ugrottak” a semmibe, amikor távoztak, hanem volt a csapatnak B-terve. Mindenesetre a Facebookon vasárnap éjjel közzétett fotó arra utal, hogy hamarosan új oldalt indíthatnak.

Ezt üzenték a távozó indexesek
Ezt üzenték a távozó indexesek

A távozó szerkesztőség egyelőre több részletet nem közölt, de önmagában is beszédes, hogy a lap korábbi szlogenjének (Nincs másik), átfordított verziója (Lesz másik) alá azt írták: Hamarosan!

Az index-ügy kapcsán készült videós elemzésünk, ahol Baka F. Zoltán igyekezett megvilágítani a történéseket.

A videó itt tekinthető meg:

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!