1p

Ezúttal az ország egyik legnagyobb őrző-védő cégével.

A Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Talentis Group Beruházás-szervező Zrt. megvette a Nemzetközi Testőr Biztonságszolgálati Kft-t és a Testőr-Audit Nemzetközi Biztonsági Tanácsadó és Auditáló Szolgáltató Kft-t is - írja a 444.hu a Gazdasági Versenyhivatalnak beadott összefonódás-bejelentésére hivatkozva. 

Tovább nőnek. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
Tovább nőnek. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Ahogy arra a portál cikke is emlékeztet: a cég 1990 óta a most 67 éves Kelemen István többségi tulajdonában volt és az ország egyik legnagyobb biztonságtechnikai cége. 

Az elmúlt években stabilan hozta a mintegy 5 milliárd forintos forgalmat, tavaly 5,1 milliárd forint bevétellel és 148 millió forint nyereséggel zártak.

(444.hu)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!