TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2019. február 22. 12:05
mfor.hu

Eddig csak a Mezort Zrt. került kizárólagos tulajdonába a felcsúti milliárdosnak.

Újabb 5, egykori Simicska-céget vesz a nevére Mészáros Lőrinc és szerez így kizárólagos tulajdont bennük. A Gazdasági Versenyhivatal honlapjára feltöltött tájékoztatás szerint

  • Pro-Ráta Holding Zrt.
  • Pro-Aurum Vagyonkezelő Zrt.
  • Euro Publicity Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
  • Mundus Invest Vagyonkezelő Zrt.
  • Megapolis Media Vagyonkezelő Zrt.

felett szerezne Mészáros közvetlen, egyedüli irányítást. A cégek jelenleg még Vörös József, a Mészároshoz több szálon kapcsolódó ügyvéd tulajdonában vannak. Ő volt az egyik állomás a Simicskától Mészárosig vagy Mészáros közelében lévő személyekhez vezető úton.

A felcsúti milliárdos eddig csak egyetlen egykori Simicska-céget vett át saját, kizárólagos tulajdonába, a mezőgazdasági területen működő Mezort Zrt.-t, melybe, mint péntek reggel megírtuk, a saját fiát ültette be a igazgatósági tagként. Mészáros maga nem kíván operatív szinten is részt venni a cégek életében.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.