<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A 2019-es eredményt fogják vizsgálni: veszteséges és működésképtelen cégnek nem adnának pénzt, de egyébként laza feltételrendszerben gondolkodnak.

Olyan cégek kaphatják meg az új ingyenhitelt, amelyek nem fordultak veszteségbe a járvány előtt, 2019-ben - ezt az állami Fejlesztési Bank vezetője közölte az RTL Híradóval. Dr. Sipos-Tompa Levente azt mondta, várhatóan március második felétől igényelhető majd az újraindítási kölcsön. 

Az előkészítő munkáról a napokban az mfor.hu megírta: a kamatmentes újraindítási gyorskölcsönt inkább vidékieknek, de nem az agráriumban érdekelt vállalkozásoknak szánják a 10 milliós kamatmentes hitelt, amihez katások is hozzáférhetnek, és a pénzt akár egy másik hitel kiváltására is lehetne fordítani. Az RTL Híradóban megerősítették az mfor cikkében írtakat: tevékenységi körhöz kötik (TEÁOR besorolás alapján), pontosan kik élhetnek a legfeljebb 10 milliós kamatmentes hitellel - Parragh László korábbi szavai szerint mindenképpen ebbe a körbe tartoznak a vendéglátás és a turizmus vállalkozói, illetve ezek kiszolgálói: például a taxisok, beszállítók.

Az MFB vezére elárulta: a lehető leglazább feltételrendszert szeretnék felállítani. Vizsgálni fogják a 2019-es év végi eredményt, illetve a működőképességet és az életképességet -

"tovább nem megyünk"

- fogalmazott Dr. Sipos-Tompa Levente.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.