Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
Csabai Károly Csabai Károly

Ez derül ki azokból a cégbejegyzésekből, amelyek szerint a propagandaminisztertől tavaly elvált Cecília rövid időn belül többször is le-, majd felvette a Rogán nevet. Magyarázat nincs e furcsa mozgásokra. Mindenesetre az üzletasszony a legjobb barátnőjével, Sarka Katával vitt két vállalkozása közül az egyikből közösen 150 millió forint osztalékot vett ki. A másik érdekeltségük 2019-es beszámolóját azonban még a koronavírus-járványra tekintettel szeptember 30-ára kitolt határidőre sem tették közzé.

Rogán Antal és Gaál Cecília 2006 őszén ismerkedett meg egymással. Egy évvel később házasodtak össze, s Gaál Antal korábbi MDF-es országgyűlési képviselő lánya a vezetékneve elé odabiggyesztette a férjéét. Frigyük tizenkét évig tartott, 2019 novemberében jelentették be, hogy elválnak. Erre nem sokkal később hivatalosan is sor került.

Hasított tavaly Rogán-Gaál Cecília (balról) és Sarka Kata médiavállalkozása. Fotó: Rogán Cecília/InstagramHasított tavaly Rogán-Gaál Cecília (balról) és Sarka Kata médiavállalkozása. Fotó: Rogán Cecília/Instagram

Cecília azonban még egy jó ideig továbbra is Rogán-Gaál néven szerepelt, nemcsak a közösségi médiában, hanem a céges dokumentumokban. A nyilvánosan elérhető hivatalos adatbázisok tanúsága szerint a propagandaminiszter exe két társaságban tulajdonos. A reklámpiacon működő Nakama & Partners Kft.-ben a szavazati joga meghaladja az 50 százalékot, míg a világháló-portál szolgáltatást nyújtó Top News Hungary Kft.-ben minősített befolyással rendelkezik, ami legalább 75 százalékos tulajdoni hányadot jelent. Mindkét cég üzletrészén a volt miniszterfeleség az évek óta meglévő barátnőjével, Sarka Katával osztozik.

Idén július végén újra férjhez ment Cecília, Szendrei Dániel teniszezőhöz. Így mi sem tűnt természetesebbnek, minthogy megváljon az exe nevétől. Ez – mint azt lapunk elsőként kiszúrta – meg is történt. A cégbíróság mintegy három héttel az újabb igen kimondása előtt, július 2-án jegyezte be mindkét vállalkozásnál, hogy az üzletasszony újra Gaál Cecília Ágnes néven működik tovább. Más kérdés, hogy a közösségi médiában továbbra is Rogán-Gaálként szerepelt, vélhetően marketingszempontból. 

Ez a cikk az Mfor és a Privátbankár Prémium tartalma, csak a lap előfizetői olvashatják teljes terjedelmében.

Prémium tartalmainkhoz a következő lépések után férhet hozzá:

  1. Regisztráljon (adja meg emailcímét és jelszavát)
  2. Válasszon előfizetői csomagjaink közül
  3. Fizessen bankkártyájával

+1 Amennyiben megújuló havi csomagjaink közül választ, az első hónap csak 390 forint mindkét csomag esetében!

Előfizetői csomagjainkról, az előfizetésről részletesen itt olvashat

Regisztráció

Jelszó visszaállítás / jelszócsere

E-mailen elküldtük a jelszó visszaállításához szükséges információkat. Kérjük, ellenőrizze postafiókját!Még nem regisztrált? Regisztráció itt

Előfizetői csomagjainkról, az előfizetésről részletesen itt olvashat

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.