<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Napjainkban szinte már mindenkinek van mobiltelefonja. Kortól, nemtől, végzettségtől, beosztástól, érdeklődési körtől függetlenül, mindenki kezében ott van a mindent tudó okoskészülék. Ennek ellenére a gyakran régimódinak számító vezetékes telefonok még mindig ott vannak a boltok virtuális vagy valódi polcain. És még mindig van, aki megveszi őket.

Elég csak szétnézni a BestMarkt vezetékes telefon kínálatában! Megannyi színben, formában, számos extra funkcióval bíró készülék közül válogathatunk, ha egy kicsit nosztalgiázni támad kedvünk.

De hogy élhette túl a mobiltelefonok berobbanását és töretlen népszerűségét a vezetékes telefon? Lássunk négy plusz egy erős érvet, mely az asztali készülék mellett szól.

Kedvező percdíjak, előnyös paraméterek

A vezetékes telefonok fennmaradását segítette, hogy a szolgáltatók többsége csomagban kínálja televízió- és internet-előfizetését vezetékes telefonnal kiegészítve. Nem ritka, hogy hálózaton belül ingyenesen telefonálhatunk, hálózaton kívül pedig rendkívül kedvező percdíjakkal, így érthető okokból még mindig sokan élnek ezzel a lehetőséggel. A telefon-előfizetés pedig más előnyöket is nyújthat a további szolgáltatások tekintetében.

Megbízhatóság

Vezetékes telefon használata során nem lehet akadály a térerő megléte vagy annak hiánya. Ugyan a szolgáltatóknál ritkán felléphet üzemzavar, de a legtöbb problémabejelentést követően szinte azonnal orvosolható. Szintén nem okozhat gondot, hogy lemerült a készülékünk, ellenben a mobilokkal, melyek használata során gyakran beleütközhetünk ebbe az akadályba.

Hatékony zajszűrés a tiszta hangokért

Ha mobilt használunk, nem mindegy, honnan telefonálunk. Zajos környezetben szinte lehetetlenség érteni, mit is mond beszélgetőpartnerünk. A vonalas telefon kagylójának köszönhetően még a legnagyobb külső zaj mellett is tisztán halljuk a vonal másik végén beszélőt.

Kényelmes és egyszerű használat

A vezetékes telefon nyomógombjait az emberi ujjhoz tervezték, így kényelmes és könnyű a tárcsázás. A mobiltelefon képernyőjét bizonyos fényviszonyok mellett alig látjuk, és az apróbb gombokkal szinte lehetetlenség a telefonszámokat bepötyögni.

Irodák kötelező kelléke

Ugyan a cégek nagy része biztosít mobiltelefont munkáltatói számára, a legtöbben rendelkeznek vezetékes telefonnal is. Ennek egyik oka, hogy a vezetékes számmal nem rendelkező cégek amatőrnek tűnhetnek. Másrészről az irodában dolgozók számára kényelmesebb, praktikusabb az asztali telefon használata. 

A mobiltelefonok tehát folyamatosan terjednek és veszik át az uralmat mindennapjaink felett, számos előnyös tulajdonságának köszönhetően a vezetékes telefon kitartóan marad magán és üzleti életünkben egy megbízható, biztos pontként.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.