3p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Nagy örömet jelent egy új jövevény érkezése a családokban, azonban jelentősen át is alakítja az addig megszokott életet, és számtalan babás, gyerekes holmi beszerzését teszi szükségessé a következő évek során.

Első gyerek esetén hajlamosak vagyunk mindent megvenni, amit nélkülözhetetlennek érzünk, azonban vásárlás előtt érdemes lehet átgondolni, mi az, ami mindenképp szükséges. Mindenből kapható silány és magas minőségű, rendelkezésre állnak az első időszakban elengedhetetlen babakocsik olcsón és akár egy vagyonért is, döntsünk az életmódunk, a körülményeink, valamint az anyagi lehetőségeink függvényében.

A kisgyerekes évek alatt sokféle játékot is vásárolunk, ezekből is a legjobbat, a legszebbet szeretnénk. Ahogy nő a gyerek, a kertes házban élőknél előtérbe kerülnek a kerti játékok is, egy homokozó és egy hintakészlet praktikus választás lehet, több évig szolgálhatja a kicsik szórakozását. Mi minden szerezhetünk be, és mi az, amire mindenképp szükségünk lesz?

Közlekedés a kicsikkel

Friss levegőre mindenkinek, így már az újszülötteknek is szüksége van, jótékony hatású, sok baba kint jobban is alszik. Az egészen piciket még könnyű hordozókendőben cipelni, az anya, az apa közelsége megnyugtató számukra. Azonban van olyan baba, aki nem érzi jól magát a hordozóban, kenguruban, másrészt nem minden szülő bírja a plusz terhet. Egy praktikus babakocsiban a kicsik is kényelmesebben alhatnak, közlekedhetnek.

Számos változatban kaphatóak babakocsik: 3 az 1-ben, ikrek és testvérek számára alkalmas kialakításban, utazáshoz, városi közlekedéshez előnyös könnyű és összecsukható verzióban, számtalan színben és stílusban.

Választhatunk kis és nagy kerekű, terepre, futáshoz is alkalmas alternatívákat, illetve babahordozó, mózeskosár rögzítésére is megfelelő, különböző teherbírású és súlyú babakocsikat, amelyek kiszolgálhatják az igényeinket újszülöttkortól a kisgyerek 2-4 éves koráig.

Praktikus kerti játszóterek

A járni nem, de ülni már tudó picik is élvezik a ringatást, így egy hinta beszerzése az első játékok egyike lehet. Rossz időben hasznosak az ajtófélfára, mennyezetre akasztható vagy saját állvánnyal rendelkező modellek, de kültérre is beszerezhetünk különféle darabokat.

Arra figyeljünk, hogy a totyogósoknak biztonságot nyújtsunk, így megtámasztást adó, kiesést meggátló beülős hintákat válasszunk. Később, amikor már önállóan is képesek hintázni a gyerkőcök, jöhetnek a hagyományos hintaülések.

A csúszdák, mászókák, miközben szórakoztatják, elfoglalják a gyerekeket, fejlesztik is, koordinálják a mozgásukat, így hasznosak. A játszótérre menni, más gyerekekkel közösen játszani jó móka, de ha kerttel rendelkezünk, egy saját játszószett, hintakészlet is praktikus választás lehet, ahova akár játszótéri barátokat is hívhatunk.

Szabadjáték a szabadban

A gyerekek élvezik a rohangálást, mászókázást, hintázást, homokozást és minden játékot, amit szabadon űzhetnek. Vigyük őket minél többet a friss levegőre, elfáradnak, jobban fognak aludni, így a szülők is pihentebbek lesznek.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!