<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

A portálok ars poeticája a személyváltást követően sem változik, továbbra is a független, minőségi újságírás és hiteles tájékoztatás mellett elkötelezett az új vezetés.

2021. december 1-jétől Csabai Károly tölti be a főszerkesztői, Székely Sarolta pedig a felelős szerkesztői posztot az Mfor.hu és a Privátbankár.hu lapoknál. A lapcsoporthoz tartozik az említett online hírportálok mellett a Piac&Profit online gazdasági portál és az Életforma online életmódmagazin. A Piac&Profit főszerkesztői pozícióját 2021. december 1-jétől Hollós János tölti be.

„Lapjaink ars poeticája a személyváltást követően sem változik, cikkeink elkészítésekor a független, minőségi újságírást tartjuk a szemünk előtt” – hangsúlyozza az Mfor.hu és a Privátbankár.hu új főszerkesztője, Csabai Károly, aki több mint három évtizedes pályafutása során több hazai lapnál megfordult, a leghosszabb ideig, több mint 16 évig a HVG-nél dolgozott. Az Mfor.hu-hoz és Privátbankár.hu-hoz 2019. január 1-jén csatlakozott, s tavaly augusztus 1-je óta töltötte be a felelős szerkesztői posztot. Szakmai munkája elismeréseként Pulitzer- és Minőségi Újságírásért díjban részesült.

Az elmúlt időszakban az Mfor.hu és a Privátbankár.hu alapvető tájékozódási ponttá vált a hazai médiapiacon, cikkeiket, értesüléseiket napi rendszerességgel szemlézik a lapok, híradók.

„Arra törekszünk, hogy lehetőleg minden lényeges hírről, információról, ügyről gyorsan és pontosan, tényszerűen számoljunk be, miután fontosnak tartjuk a mértéktartó, hiteles tájékoztatást” – fogalmazta meg az új felelős szerkesztő, Székely Sarolta, aki egy évtizede erősíti az Mfor.hu-t, emellett 2020. augusztus 1-jétől a lapcsoporthoz 2019 augusztusában csatlakozott Piac&Profit online oldal felelős szerkesztője is volt. A Társaság a Szabadságjogokért által kiírt Századvég-tanulmányok cikkíró-pályázatának nyertese.

„A gazdasági szereplők minél teljeskörűbb tájékoztatását tartom a lap összeállításánál vezérlő elvnek. Naprakész, gyakorlatias, akár kézzelfogható és hasznot jelentő információkkal, valamint szolgáltatásokkal várjuk olvasóinkat. Abban bízom, hogy tudunk majd olyat nyújtani, amiért érdemes lesz mindennap felkeresni minket. Nem fogjuk rabolni senki idejét haszontalanságokkal"– hangsúlyozta a Piac&Profit online oldal új főszerkesztője, Hollós János, aki 20 éven keresztül volt a Magyar Rádió munkatársa, öt évig az alelnöke. Egyik legemlékezetesebb műsora a Vállalkozásklinika, amelynek kitalálója és készítője volt, az adást 8 éven keresztül hallhatták a Kossuth Rádióban. Pulitzer- és többszörös Nívódíjas.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.